Ana sayfa Dizi Haberleri İsmail Hacıoğlu ne oynasa yakışıyor! Mahkum’da kötü bir adamken, şimdi Taçsız Prenses dizisinde iyilik saçacak!

İsmail Hacıoğlu ne oynasa yakışıyor! Mahkum’da kötü bir adamken, şimdi Taçsız Prenses dizisinde iyilik saçacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İsmail Hacıoğlu’nun fanatiği olan izleyiciler, oyuncunun bugüne kadar canlandırdığı projelerdeki başarısını takdirle izliyor. En son Mahkum isimli diziyle daha geçtiğimiz aylarda ekranda yer alan İsmail Hacıoğlu, kötülük saçan bir karakter ortaya koymuştu.

Mahkum dizisinin finalinden kısa bir süre sonra yeniden Fox TV ekranına dönen İsmail Hacıoğlu, bu sefer iyiliğin timsali olarak herkesi fazlasıyla şaşırtacağa benziyor. Evgin isimli bir öğretmen olarak, annesinin rahatsızlığı sonrası sokaklara düşen ve zamanla her türlü kötülüğü yapabilecek bir çocuğa dönüşen Masal karakterine yardım ederek yola çıkan Evgin, izleyicilere de iyiliğin gücünü gösterecek gibi gözüküyor.

Dizide Sümeyye Aydoğan ile birlikte başrolde yer alan Hacıoğlu, yine hayranlarından büyük destek görüyor. Taçsız Prenses dizisinin ilk fragmanı yayınlandı ve sosyal medyada yapılan yorumlar çok olumluydu. Özellikle de bir yapımda İsmail Hacıoğlu var ise, ‘o dizinin kötü olma ihtimali yoktur’ gibi bir algının da izleyicilerde var olduğu gözlemleniyor.

İsmail Hacıoğlu ne oynasa yakışıyor! Mahkum'da kötü bir adamken, şimdi Taçsız Prenses dizisinde iyilik saçacak! 7

MF Yapım’ın Yapımcılığı üstlendiği yeni dizi Taçsız Prenses, FOX ekranlarında yakında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Volkan Keskin’in yönettiği, Pınar Bulut ve Onur Koralp’ın kaleme aldığı dizide İsmail Hacıoğlu, Evgin isimli bir öğretmeni canlandıracak.

İsmail Hacıoğlu ile Sümeyye Aydoğan uyumunu da izleyiciler büyük bir merakla bekliyor. Aydoğan, en son Duy Beni isimli dizide çok etkili bir performans ortaya koymuştu.  Oyuncunun yeni dizideki rolünü de herkes çok merak ediyor.

Oyuncu kadrosunda ayrıca Elif Kurtaran, Tolga Tekin, Feride Çetin, Seda Akman, Merve Şen ve Mustafa Kırantepe’nin yer alacağı Taçsız Prenses dizisi ile Fox TV, bu sezon çok arzu edip de bir türlü ulaşamadığı yüksek reytinglere kavuşmayı amaçlıyor.