Ana sayfa Dizi Fragmanları Sıkıntılı süreç Maria ile Mustafa dizisinin kaderi oldu

Sıkıntılı süreç Maria ile Mustafa dizisinin kaderi oldu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Maria ile Mustafa dizisi atv ekranında Pazar akşamları yoluna devam ediyor. Hilmi Cem İntepe ve Jessica May, dizinin başrollerinde yer alıyor. İki genç ismin başarılı uyumu ve enerjilerine rağmen, diziye yönelik ilginin az olduğu ve bir türlü toparlanamadığı görülüyor.

Maria ile Mustafa güçlü görselliği ve hikayenin de atv izleyicisine uygun olmasına rağmen reytingleri ile şaşkınlık yaşatmaya devam ediyor. Dizinin ilk 7 bölümlük performansı atv için pek de tatmin edici değildi. Bir atak yapması beklenen dizi, sıkıntılı bir ortamda da olsa yoluna devam ediyor.

7.bölümün reytingleri yine düşük geldi. Total grubunda 3’lü rakamları tutturan dizi bu sayede umut veriyor ama AB ve ABC1 gruplarında reytingler bir hayli düştü. atv dizisi, dünkü bölümü ile totalde 8. sırada yer aldı. Önceki hafta bir miktar yükseliş dizi adına çok olumlu olmuştu. Ancak bu hafta tekrar izleyici kaybettiği görülüyor.

Tamer Levent gibi usta bir ismi da kadrosunda buluşturan, Kapadokya’nın muhteşem manzarasını izleyicilere sunan, Maria ile Mustafa 8.bölümü 25 Ekim Pazar akşamı yayınlanacak. İşte 8. bölüm fragmanı: