Ana sayfa Dizi Haberleri Pazar reytingleri geldi! Menajerimi Ara yeni gününü sevdi, şimdi Arıza dizisi düşünsün!

Pazar reytingleri geldi! Menajerimi Ara yeni gününü sevdi, şimdi Arıza dizisi düşünsün!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Menajerimi Ara yeni gününü sevdi, Arıza’yı bile geçti! Salı akşamları yayınlanan ve reytingleri git gide düşen Menajerimi Ara dizisi, izleyicilerin de yoğun isteği sonrası Star TV tarafından gün değiştirdi. Dizi 1 hafta içinde 2 bölüm yayınlandı. Salı akşamı düşük reytingler alan dizi, 9. bölümü ile 18 Ekim Pazar akşamı yeni gününde yayındaydı.

Menajerimi Ara dizisine gün değişikliğinin çok iyi geldiği reyting sonuçları ile ortaya çıktı. AB grubunda günün en çok izlenen dizisi olan Menajerimi Ara, Show TV’nin sevilen dizisi Arıza’yı da bu kategoride geçti.

Genel anlamda reytinglerde yükseliş sergileyen Arıza dizisi ise totalde ve ABC1 gruplarında günün en çok izlenen dizisi olmayı başardı. Pazar akşamları artık iki dizi arasında bir yarış yaşanacağı da ortaya çıkmış oldu. Arıza dizisinin birinciliğini elinden alabilme potansiyelinin Menajerimi Ara’da bulunduğunu hemen not edelim.

18 Ekim Cuma akşamı Fox TV ekranında yayınlanan Öğretmen dizisi ise reyting kaybı yaşadı. 6. bölümü yayınlanan dizinin planlama hatası ve içerik sıkıntısı çekmesi ilk sezondaki yüksek reytingleri aratan performansı dikkatleri çekiyor. İlker Kaleli ve Ceren Moray’ı başrolde buluşturan Öğretmen, 6.bölümü ile 3’lü reyting oranlarını zar zor yakalıyor…

Maria ile Mustafa dizisi ise bir türlü reytinglerde istenilen oranlara ulaşamadı. Dizi bu hafta da düşüş yaşadı ve AB ile ABC1 gruplarında düşük oranlar elde etti. Dizi, total grubunda 3’lü reytinglerde yer alıyor ve devam etmesini de bu sağlıyor.

TRT1’deki Tövbeler Olsun dizisi her ne kadar reytingleri düşük olsa da TRT1’in desteğine sahip… Dizi, AB grubunda 9.olarak dikkatleri çekiyor.

İşte 18 Ekim Pazar günü ilk 10 program listesi:

Menajerimi Ara yeni gününü sevdi, şimdi Arıza dizisi düşünsün! 1