Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sıla ‘evet birlikteyiz’ deyince Ahmet Kural çıldırmış! Kural’ın ifadesindeki inanılmaz detay

Sıla ‘evet birlikteyiz’ deyince Ahmet Kural çıldırmış! Kural’ın ifadesindeki inanılmaz detay

tarafından ker_def

Oyuncu Ahmet Kural, şarkıcı Sıla’ya şiddet uyguladığı iddiası ile savcıya ifade vermişti. Kanal D Ana Haber, Ahmet Kural’ın ifadesine ulaştı.

Türkiye’nin günlerdir konuştuğu Ahmet Kural-Sıla olayının sır perdesi aralanmaya devam ediyor. Ahmet Kural, Sıla’ya şiddet uyguladığı iddiasıyla dün savcıya yakalaşık 2 saat süren ifade vermişti. Şiddet iddialarını reddeden Ahmet Kural, o gece Sıla ile yaşananları kendi ağzından anlattı.

İşte Ahmet Kural’ın savcıya verdiği ifade;

Ayrıldıktan 4 ay sonra Sıla Hanım bana mesajlar atmaya başladı, aradı, yeniden barışmak ve görüşmek istediğini söyledi. Ben ilişkiye başlamak istemediğimden mesajlara ve aramalara dönüş yapmadım.

‘BANA ŞARKI YAPTIM’ DEDİ İKİNCİ BİR ŞANS VERDİM’

Sıla Hanım mesajla bana ‘sana şarkı yaptım’ dedi. Telefonuma da yaptığı şarkıyı gönderdi. Ben bunun üzerine mutlu oldum. İkinci bir şans vermem gerektiğini düşündüm.

‘BİRLİKTE ALKOL ALDIK’

Sıla Hanım, ablamla tanışmadığından yemeğe gelmek istedi, ben de mutlu oldum ve kabul ettim. O gün bir aile yemeği yedik ve birlikte alkol aldık.

Sıla 'evet birlikteyiz' deyince Ahmet Kural çıldırmış! Kural'ın ifadesindeki inanılmaz detay 7

OLAY NASIL BAŞLADI?

Benim ikametimde önce mutfakta oturup sohbet etmeye başladık. Sohbet esnasında konuyu ben bir önceki ayrılık durumuna getirdim. Çünkü her seferinde farklı cevaplar verdiği için inanmakta güçlük çekiyordum. Bana daha önce eski arkadaşı olduğunu söylemişti, yine başka seferinde albüm kapağı için görüştüğünü söyledi, yine bir keresinde o bana asılıyor şeklinde cevap vermişti. Bu nedenlerden dolayı ayrılık konusunu açtım. Sıla Hanıma, ‘Anne ve babamın yanından geliyoruz, ilişkimiz güzel gidiyor, aile kurmayı planlıyoruz, benden çocuk sahibi olmak istediğini söylüyorsun, eğer böyle bir konu varsa, lütfen kırma beni söyle’ dedim.

Ben böyle söyleyince ‘evet ben senin canın yansın istedim, birlikteydik’ dedi. Tartışma da bunun üzerine başladı.