Ana sayfa Sosyal Medya Sıla Türkoğlu ile Halil İbrahim Ceyhan bu sefer çok farklı bir konuda aynı konumda buluştu!

Sıla Türkoğlu ile Halil İbrahim Ceyhan bu sefer çok farklı bir konuda aynı konumda buluştu!

tarafından ker_def

Sosyal medya ortamında Sıla Türkoğlu ile Halil İbrahim Ceyhan ikilisinin ne kadar kısa bir sürede ne kadar güçlü bir çıkış yaptığını birçok kişi iyi biliyor.

İki genç oyuncunun hayranları da Emanet dizisinin daha ilk bölümünden itibaren dikkat çektikleri sosyal medyada güçlü konumlarını sürdürüyor.

Emanet dizisi büyük ilgi çekti ve iki genç oyuncunun da parlamasını sağladı. Dizideki bu başarının ana nedenlerinden birisi de izleyicilerin Sıla Türkoğlu ile Halil İbrahim Ceyhan ikilisinin enerjisini beğenmesiydi.

Bu projenin ardından iki oyuncu da yepyeni dizilerle hayranlarının karşısına çıkmaya devam ediyor. Sıla Türkoğlu’nu Kızılcık Şerbeti isimli dizide Doğa karakteri ile izliyoruz. Oyuncu kendisini geliştirmeye devam ederken, sosyal medyada da müthiş bir başarının sahibi oldu.

Sıla Türkoğlu ile Halil İbrahim Ceyhan bu sefer çok farklı bir konuda aynı konumda buluştu! 8

Sosyal medyada uzun süredir en çok konuşulan kadın oyuncular listesinde çok iyi konumda bulunan oyuncu, son aylarda da birinciliği kimseye bırakmıyor. 2024 yılının ilk ayı olan Ocak ayında Sıla Türkoğlu ile ilgili hayranlarının yaptığı 2 milyon 100 binden fazla paylaşım, oyuncuyu en çok konuşulan kadın oyuncular arasında birinci sıraya getirdi. Geçtiğimiz aylarda da benzer başarılar elde eden Sıla Türkoğlu için sosyal medya gücünün artarak sürdüğünü belirtti.

Digilup tarafından yapılan araştırmada erkek oyuncular arasında da Halil İbrahim Ceyhan’ın birinciliği devam ediyor.

Kirli Sepeti isimli Fox TV dizisinde Murat karakteri ile hayranlarının karşısına çıkmaya devam eden Halil İbrahim Ceyhan, tüm erkek oyuncular arasında geçtiğimiz aylarda da olduğu gibi 2024 yılının Ocak ayındaki araştırmada da ilk sırada yer aldı.

Sıla Türkoğlu ile Halil İbrahim Ceyhan bu sefer çok farklı bir konuda aynı konumda buluştu! 9

2 milyon 400 binden fazla paylaşım ile sosyal medyada erkek oyuncuların arasından sıyrılarak birinci olan Ceyhan, böylelikle eski partneri Sıla Türkoğlu ile benzer bir başarıyı yakalamış oldu.