Ana sayfa Dizi Haberleri Simay Barlas’ın Süreyya karakteri Ömer dizisinde bir tartışmanın fitilini ateşledi!

Simay Barlas’ın Süreyya karakteri Ömer dizisinde bir tartışmanın fitilini ateşledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ömer dizisi pazartesi akşamları Star TV ekranında başarılı bir hikaye sunumuyla izleyicileri etkilemeye devam ediyor. 14. bölümü yayınlanan dizinin AB grubunda ikincilik ve ABC1’de üçüncülük, tüm kişiler kategorisinde ise beşincilik elde ettiğini hatırlatalım. Dizinin reytingleri ortalamanın bir hayli üzerinde ve başladığı günden bu yana da büyük bir izleyici kitlesine hitap ediyor.

Ömer dizisi dini hassasiyetleri yüksek bir ailenin oğlunun, güncel yaşam içinde aşkın verdiği güçlü duygular ile tüm ailesine karşı aşkını savunması hikayesine dayanıyor. Ömer’in çıktığı bu zorlu yolculuk aslında gençlerin de günümüzde ailelerine karşı verdiği kimlik mücadelesinin bir örneği gibi. Tabii ki genç bir adam ile çocuklu ve eşinden boşanmış bir orta yaşlı kadının birlikteliği noktasında toplumsal anlamda tepkiler farklı olabiliyor.

Simay Barlas'ın Süreyya karakteri Ömer dizisinde bir tartışmanın fitilini ateşledi! 8

Ancak Ömer dizisinin izleyici kitlesinin sosyal medyadaki yorumlarına bakıldığı zaman gerçek aşk olarak görülen Ömer ile Gamze ilişkisine birçok kişinin olumlu baktığını ve toplumsal yargıları çok da önemsemedikleri de görülüyor.

Ömer dizisinde bir başka kırılma noktasının fitilini ise Süreyya karakteri ateşleyecek. Dizinin 15. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Ömer’in aslında hiç sevmediği ama aile baskısı ile görüştüğü Süreyya ile olan ilişkisi bitti. Ancak Ömer için bu ilişki bitmiş olsa da Süreyya için durum bambaşka.

Babasına Ömer ile birlikte olduklarını söyleyerek fitili ateşleyen Süreyya, aileler arasında yaşanacak büyük çatışmanın da kapısını araladı. Dizi hayranları diyor ki, “Böyle bir iftiraya uğramak korkunç bir şey, aksini ispat edeyim dese Ömer bunu nasıl yapacak?” diye yorumlar paylaşıyor.

Simay Barlas'ın Süreyya karakteri Ömer dizisinde bir tartışmanın fitilini ateşledi! 9

“Kadının beyanı esastır” sözü üzerinden yapılan tartışma, Süreyya karakterinin Ömer dizisindeki tavrı ile yeniden tartışma yaratacak gibi gözüküyor.

Simay Barlas, dizinin hikayesine Süreyya olarak sonradan katılmıştı. Ancak dizide önemli bir yer elde eden Barlas, 2015 yılında bu yana sürdürdüğü kariyerinde gayet güçlü bir şekilde ilerliyor.

Paramparça dizisi ile başladığı dizi yolculuğunda, Hayat Bazen Tatlıdır, Adı Efsane dizilerinde tecrübe kazanan Simay Barlas, asıl büyük çıkışını ise Zalim İstanbul’daki Damla karakteri ile yapmıştı.

Ariza dizisinde Efnan karakteri ile de çok ilgi çeken oyuncu, Ömer projesindeki Süreyya karakteri ile de yeteneklerini sergilemeye devam ediyor.