Ana sayfa Sosyal Medya Gençlerin Kardeşlerim dizisini neden bu kadar çok sevdiği konusu Melis Minkari’nin sözlerinde gizli!

Gençlerin Kardeşlerim dizisini neden bu kadar çok sevdiği konusu Melis Minkari’nin sözlerinde gizli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi son yıllara büyük damga vuran yapımlardan birisi oldu. İspanya’da da yayınlanan ve dünyanın farklı bölgelerinde izleyicilerle buluşan Kardeşlerim projesi, üçüncü sezonuyla Türkiye’de de iyi reytingler almayı sürdürüyor. Dizi ile birlikte iyi çıkış yapan genç isimlerden birisi de Melis Minkari oldu.

Aybike karakteri ile dizinin hikayesinde dikkatleri üzerine çeken Melis Minkari, henüz çok genç bir oyuncu. Berk ile Aybike karakterleri de dizinin hikayesinde birbirlerine çok yakıştırılan bir çift oldu. Recep Usta ve Melis Minkari’nin etkileyici uyumu da sosyal medyayı etkiliyor ve Aybike ile Berk çiftine büyük destek geliyor.

Dizinin hikayesinin bu kadar çok sevilmesi konusu sürekli konuşuluyor ve izleyicileri neyin çok etkilediği araştırılıyor. Kardeşlerim dizi projesinde özellikle gençlerin ilişkilerine bakıldığı zaman, aileleri ile sorunlar yaşasalar bile birbirlerine tutunan halleri birçok izleyicinin de ekran başına geçme nedenlerinin başında geliyor.

Gençlerin Kardeşlerim dizisini neden bu kadar çok sevdiği konusu Melis Minkari'nin sözlerinde gizli! 7

Samimi bir ilişki, güçlü bir aşk duygusu ve birbirlerinin olduğunu bilmek dizinin hikayesindeki karakterlerin öne çıkmasını sağlıyor. Melis Minkari’nin yaptığı açıklamadaki şu sözleri de, aslında Kardeşlerim dizi projesinin 3 sezondur başarıyla yoluna devam etmesinin arkasındaki gerçeği anlatıyor.

Aybike, sevgilisi Berk’in her zaman yanında duruyor. Berk, aile gerçekleri ile ilgili yaşadığı olaylarda hep sığınacak bir liman olarak Aybike’yi görüyor.

Melis Minkari de Aybike ve Berk karakterlerinin başlarına gelen olaylardaki tavırları konusunda şunları söyledi:

“Elbette ki atlatırlar diyorum ben. Birbirleri var en azından. Bu dizide onu hissediyorum gerçekten. Aile tarafında ne yaşanırsa yaşansın, Aybike için Berk’in orada olduğunu bilmesi, Berk’in de Aybike’nin orada olduğunun bilinmesi bence ikisine de iyi gelen bir şey.”

Aslında bu sözler dizinin hikayesindeki aşkların ne kadar etkili bir şekilde ortaya konulduğunu ve izleyicilerin de günümüz dünyasında bulamadıkları bu masalsı ilişkilerin heyecanı ile Kardeşlerim projesine bu kadar çok önem verdiklerini değerlendirmek mümkün.

Aybike ve Berk birbirlerini çok seviyor ve asla ne olursa olsun ayrılmamaya karar veriyor. Aybike’nin 18 yaşına bastıkları zaman evlenip, üniversiteye birlikte gideceklerini açıkladığı sahneyi de izleyiciler hatırlayacaktır. Aslında bu sahne bile dizinin izlenme nedenlerinden birisi olan ilişkilerin birçok izleyicinin hayalini süslemesi gerçeğini ortaya koyuyor.