Ana sayfa Sosyal Medya Simay Barlas’tan ses yok ama Aziz’in bir ünlü ismi Murat Yıldırım’a yeni projede eşlik edecek!

Simay Barlas’tan ses yok ama Aziz’in bir ünlü ismi Murat Yıldırım’a yeni projede eşlik edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yayınlanan Aziz dizisi, son anda ikinci sezon onayını aldı ve ekip Ağustos sonunda yeniden bir araya gelerek çekimlere başlayacak. Dizinin sezon finalinin ardından ise oyuncuların bazıları dinlenmeye çekilirken, bazıları da yeni projeler için yeni hazırlıklar içinde.

Murat Yıldırım da yakında çekimleri başlaması beklenen Hakan Evrensel’in hikayesini yazdığı Yer Eksi İki kitabının film versiyonu için sete çıkacak. Yer Eksi İki filminin hazırlıkları son aşamaya gelirken, geçtiğimiz ay Simay Barlas’ın da projede yer alması konusunda Murat Yıldırım’ın bir isteğinin olduğu haberlere yansımıştı.

Aziz dizisinde Efnan karakteri ile çok iyi bir çıkış yakalayan Simay Barlas, başrolü paylaştığı Murat Yıldırım ile de iyi bir enerji yakaladı. İki oyuncunun Yer Eksi İki filminde de bir arada olma ihtimali vardı ama henüz bu konuda bir netlik yok.

Fakat Aziz dizisinde Kenan karakterini canlandıran Eren Hacısalihoğlu ile Murat Yıldırım, bu projenin setinde de yine bir arada olacak. Show TV ekranında Aziz ve Kenan karşılaşmalarını çok izledik, şimdi de iki başarılı oyuncu yeni sinema filminde birlikte yer alacak.

Simay Barlas'tan ses yok ama Aziz'in bir ünlü ismi Murat Yıldırım'a yeni projede eşlik edecek! 7

Filmde yer alacağı netleşen isimlerden İlker Aksum ve Şahin Kendirci de etkili rollerle yer alacak. Yüzbaşı Tayfun karakterinde bir karakol komutanını canlandıracak olan Murat Yıldırım’ın hayranları yeni rolü büyük bir heyecanla bekliyor.

Bir komutan, bir gazeteci ve bir de elektrikçi karakterlerinin hayat hikayesine odaklanacak olan film, terörün kendini hissettirdiği dönemdeki Güneydoğu Anadolu atmosferine yeni bir bakış açısı da getirecek.

Astsubay Oktay rolünü canlandıracak olan Eren Hacısalihoğlu ile Murat Yıldırım’ın da hikayede birçok birlikte sahnesi bulunacak.