Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel kapak kızı olduğu dergiye verdiği röportajla dikkatleri çekti!

Hande Erçel kapak kızı olduğu dergiye verdiği röportajla dikkatleri çekti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kariyerinde büyük bir sıçrama yaşadığı Sen Çal Kapımı dizisinin ardından uluslararası alanda da büyük bir üne kavuştu Hande Erçel. Bu dizi ile birlikte instagram’da takipçi sayısını hızla yükselten oyuncunun, Hollywood yıldızlarını bile gölgede bırakan 29 milyon takipçisi var.

Kerem Bürsin ile birlikte rol aldığı dizinin 85 ülkede yayınlanması, Erçel’in ismini dünyaya duyurdu. Rol aldığı başka dizilerde de hayranlarının ilgiyle izlediği bir isimdi ancak Sen Çal Kapımı isimli Fox Tv’nin romantik komedi diziyle ünü ülke sınırlarını aştı.

Erçel, başrolde birlikte oynadığı Kerem Bürsin ile yaşadığı aşk ile de gündemden düşmedi. Bir süre önce Kerem Bürsin’den ayrılan ve Oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşayan Erçel, bugünlerde ise kapağında yer aldığı dergiye verdiği röportajla konuşuluyor.

Vogue Türkiye dergisinin Haziran – Temmuz ayı sayısı için objektif karşısına geçen oyuncu, mor elbisesi ile çekilen pozlarını bir süre önce instagram sayfasından da yayınlamış ve büyük beğeni toplamıştı.

Hande Erçel kapak kızı olduğu dergiye verdiği röportajla dikkatleri çekti! 8

Oyuncu, dergiye verdiği röportajda, hayatının en güzel dönemlerinden birisini yaşadığın belirterek uzun süredir ekranda olması ve dinlenme fırsatı bulamamasının da altını çizerek  şu sıralar  dinlenebildiği, seyahat edebildiği, tatil yapabildiği ve kendine yönelebildiği bir dönemde olduğunu belirtti.

“Her sene, her gün daha farklı öğretiler kazanıyor insan. Ben de hayattan her daim yeni şeyler öğrenen, öğrendiklerinden beslenen, hayallerini genişleten, genişleyen hayallerle heyecanlanan, heyecanı ve hayalleri için daha çok çalışan birine dönüşüyorum” diyen oyuncu, verdiği pozlarla da sosyal medyada büyük beğeni almakta.

Hande Erçel kapak kızı olduğu dergiye verdiği röportajla dikkatleri çekti! 9

Hem iş hem de özel hayatıyla gündemden düşmeyen Hande Erçel, bir süredir ekranda yok. Oyuncuyu hayranları bir başka dizide görmek için sabırsızlanıyor. Ancak bir tv projesiyle ilgili henüz ismi anılmıyor oyuncunu. Fakat son olarak Disney Plus ile yaptığı anlaşma sonrası dijital platform için bir dizide yer alacağı biliniyor.

14 Haziran’da yayın hayatına başlayacak olan Disney + platformunda yayınlanacak El Turco isimli bir dizide Can Yaman’ın partneri olacağı şeklinde kimi kulis bilgileri dillendiriliyor ancak henüz bir netlik yok.

Hande Erçel, bir süre önce verdiği röportajda, hem dizi hem de sinema filmi konusunda bir ayırımı olmadığını ve artık çalışmak istediğini de özellikle vurgulamıştı…