Ana sayfa Dizi Haberleri Kaçış’tan sonra Disney Plus’ın Dünyayla Benim Aramda dizisinden görüntüler heyecan yaşattı!

Kaçış’tan sonra Disney Plus’ın Dünyayla Benim Aramda dizisinden görüntüler heyecan yaşattı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dijital platformlar arasına eklenmek için gün sayan Disney + için izleyenler heyecanda. 42 ülke ile birlikte Türkiye’de de 14 Haziran’da yayın hayatına başlayacak olan Disney Plus’ın ilk yerli dizisi Kaçış olmuştu. Enin AKyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolünde yer aldığı dizi, platformun da ilk orijinal dizisi olarak marka yüzü oldu. Disney Plus’ın 2. çekilen yerli dizisi ise Dünyayla Benim Aramda idi. Çekimleri süren diziden hiç bir görüntü sızmıyordu.

Başrollerinde Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan ve Buğra Gülsoy’un başrolünde oynadığı romantik komedi türündeki dizinin setinden oyunculardan da görüntü ya da bir başka fotoğraf paylaşılmamasına özellikle dikkat ediliyordu. Büyük bir gizlilikle çekimleri sürdürülen diziden ilk görüntüler, basın toplantısında yayınlandı ve sosyal medyada pek çok mecrada yer aldı.

Platformun merakla beklenen dizisinden gelen görüntüler, özellikle Demet Özdemir hayranları tarafından büyük bir heyecanla karşılandı. Özdemir, geçtiğimiz günlerde de dizinin setinde yönetmen Hülya Gezer ve Buğra Gülsoy’un da yer aldığı bir fotoğraf paylaşmıştı.

Kaçış'tan sonra Disney Plus'ın Dünyayla Benim Aramda dizisinden görüntüler heyecan yaşattı! 7

Türkiye’de en büyük abone sayısına sahip olan Netflix’e ciddi bir rakip olması beklenen Disney Plus’ın pek çok ünlü isimle anlaşma yapması, izleyiciyi de heyecanlandırmakta. Disney Plus’ın hafta içinde düzenlenen basın toplantısında Pınar Deniz de Avcı isimli dizisinin setinin ilk gününden selam göndermişti izleyenlere.

Toplantıda bir güzel sürpriz de Dünyayla Benim Aramda dizisinin setinden yapıldı. Dünyayla Benim Aramda dizisinden ilk görüntüler de burada paylaşıldı. Çekimleri çok büyük gizlilikle devam eden dizinin bu görüntülerinin yayınlanması sosyal medyada izleyenler tarafından heyecanla karşılandı…

Dünyayla Benim Aramda dizisi, Disney Plus’ın Kaçış’tan sonra izleyenlere sunduğu ikinci Türk dizisi olacak. Bu nedenle dizinin platform için anlamı büyük.

MF Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği ve senaryosunu Pınar Bulut’un yazdığı dizinin yönetmenliğini ise Hülya Gezer yapıyor. Demet Özdemir, kameralar karşısında diziyle ilgili bilgi veremeyeceğini de yaptığı röportajlarda söylüyordu.

Romantik komedi türündeki dizide Demet Özdemir İlkin isimli bir dergi yöneticisini oynuyor. Buğra Gülsoy ise İlkin’in oyuncu sevgilisi Tolga’ya hayat vermekte. Dizide İlkin’in Tolga’nın kendisine olan aşkını test etmek için kurduğu bir oyun eğlenceli bir dille anlatılmakta.

Dizinin diğer başrolü Hafsanur Sancaktutan ise İlkin’in ofiste beraber çalıştığı Sinem’i oynuyor. Usta oyuncu Zerrin Tekindor fotoğrafçı Burçin’i, İbrahim Selim Tolga’nın menajeri Cüneyt’i, Melisa Döngel ise dergi çalışanı Ceren’i canlandırıyor. Metin Akdülger ise dizinin 5. bölümünde İlkin’in hayatına sürpriz bir şekilde giriyor.