Ana sayfa Dizi Haberleri Şimdi Beren Gençalp zamanı! Evlilik Hakkında Her Şey’in çocuk yıldızı döktürdü!

Şimdi Beren Gençalp zamanı! Evlilik Hakkında Her Şey’in çocuk yıldızı döktürdü!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yıllarda dizilerdeki çocuk yıldızlar oyunculuktaki yetenekleriyle izleyiciyi çok şaşırtıyor. Bazıları öylesine başarılı bir şekilde oyunculuk sergiliyor ki yetişkin oyunculara dahi taş çıkartıyor. Bunlardan biri de Beren Gençalp. Küçücük yaşına rağmen bugüne kadar birçok dizide rol alan genç oyuncu oyunculuğuyla ağızları açıkta bırakıyor.

Beren Gençalp’in en çok tanınmasını sağlayan dizi Sefirin Kızı oldu. Beren Gençalp dizide Nare ve Sancar’ın kızı Melek’i canlandırmıştı. Gençalp, anne ve babasını canlandıran Neslihan Atagül ve Engin Akyürek’le müthiş bir uyum göstermiş, oyunculuktaki yeteneğiyle izleyiciyi şaşırtmıştı.

Henüz 10 yaşındaki Gençalp, Sefirin Kızı’nda gösterdiği başarının ardından Fox TV’de yayınlanan Misafir dizisinde rol almıştı. Genç oyuncu dizide Hazal Kaya’nın çocukluğunu canlandırmış ve izleyiciyi gözyaşına boğmuştu. Ancak Misafir dizisi düşük reytingler sebebiyle kısa sürede final yapmıştı.

Şimdi Beren Gençalp zamanı! Evlilik Hakkında Her Şey’in çocuk yıldızı döktürdü! 7

Ancak Beren Gençalp dur durak bilmiyor. Misafir sona erer ermez bu kez yine bir başka Fox TV dizisi olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde rol almaya başladı yetenekli oyuncu. Gençalp dizide Azra’nın yeni davasında, babasından ayrılmak istemeyen Ece adında bir kız çocuğunu canlandırıyor.

Arka arkaya dizilerde rol alan ve yeteneğiyle herkesin dikkatini çeken Beren Gençalp geleceğin en büyük yıldızlarından biri olarak kabul edildi bile. Canlandırdığı her rolün altından başarıyla kalkan genç oyuncuyu hiç kuşkusuz önümüzdeki yıllarda çok başarılı projeler bekliyor.

2011 doğumlu İzmirli oyuncu sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar ve bir ajansa kaydının ardından oyunculuğa adım attı. Yetenekli oyuncu daha ilk kez rol aldığı Sefirin Kızı dizisiyle adından söz ettirmeyi başardı.