Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sinan Akçıl, Ebru Şallı’ya veda mektubunda neler yazdı!

Sinan Akçıl, Ebru Şallı’ya veda mektubunda neler yazdı!

tarafından ker_def

sinan-akcil-a-bir-kutlama-da-demet-akalin-dan-2178803

SÖYLEŞİNİN PERDE ARKASI: YENİ ŞARKI DA EBRU’YA MI?

Sinan Akçıl’la yeni şarkısı ‘Şarttır Şarttır’ için Maslak’taki stüdyo evinde buluşuyoruz. İki yıldır röportaj vermiyor. ‘Acaba paslanmış mıdır, tedirgin midir?’ diye düşünüyorum. Onun aklında yeni şarkısını konuşmak, benimkinde biten ilişkisini ve geçmişi deşmek var.

Önce yeni şarkısını dinliyor ve klibini izliyoruz… Şarkıdaki “Ölüyorum gözlerine” sözleri aklıma Ebru Şallı’yı getiriyor. “Bu şarkıyı ona mı yazdın?” diye soruyorum… Gözlerini benden kaçırıp sadece gülümsüyor… Cevabımı alıyorum! Şarkının Türkiye için uyarladığı versiyonu da yakında yayımlanacak.

Ama ben ipuçlarını yeni bestelerinde aramaya girişiyorum. Yakında dinleyeceğiniz iddialı Mustafa Ceceli ve İrem Derici düeti ‘Kıymetlim’i çalmaya başlıyor. “Seni benden alamazlar canım canım kıymetlim” diyor sözler… Bu şarkıyı bir önceki ayrılıklarının sonunda barıştıkları gün Şallı’ya önce ‘Kıymetlim’ diyerek ve piyanonun başına geçerek çıkarmış.

Bu sırada iki kere çalan kapı konuşmamızı bölüyor… Akçıl’ın kadın hayranları yeni ev adresini öğrenmişler ve güvenliğe imzalı hayran defterleri bırakıyorlar. Gözleri parlıyor. Bu durumdan faydalanıp ayrılık sebebini deşiyorum. Çıkardığım sonuç ne aldatma ne başka bir şey. Birbirini sevmiş iki kişinin artık yan yana olmayı becerememesi…

Sonunda Sinan anlıyor pes etmeyeceğimi, “Sana bir mektup vereceğim zaten” diyor: “Dışarıdan bakıldığında parlak, şaaşalı görünen ve çok konuşulan ilişkinin en saf yanlarını anlatan”… Sonra da “Bir daha da bu konuda konuşmayı istemiyorum” diye ekliyor. İşte ilk kez o mektup ve yaşananlar…