Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı’nın boşanma iddiası yalan çıktı!

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı’nın boşanma iddiası yalan çıktı!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında yayınlanan Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’da geçtiğimiz Aralık ayında Amsterdam’da nikah masasına oturan Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı çiftinin boşanacağı iddiası gündeme getirildi.

Çiftin evliliğinde yaşanan kriz sonrası Sinan Akçıl’ın boşanma kararı aldığı ve avukatına başvurduğu iddia edildi. Boşanmanın arkasında ise kıskançlık olduğu belirtilmekteydi. Sinan Akçıl, canlı yayına bağlanarak boşanma iddialarına ilk kez yanıt verdi. Akçıl, boşanma iddiasını net bir şekilde yalanladı.

Sinan Akçıl, canlı yayında yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “Çıkıyor böyle haberlerin çıkmasını bekliyorum. Biraz erken çıktı bence. Ama böyle bir durum yok. Tabii ki tatsızlıklar her ilişkide olur ama bunlar her zaman sevgi ile aşan bir çiftiz. Şunu düzeltmek istiyorum. Eski sevgili tırnak içinde… Ben asla kimsenin ismini zikretmedim. O haber yalan. Asla ve asla geçmişimdeki insanlardan asla bahsetmedim. Kesinlikle öyle bir röportaj yok. Bu da hoşuma gitmiyor. Evlilik kurumu varken, eski isimlerin adının geçmesi. Bu Burcu’yu da beni de çok üzer” diye konuştu.

Düğün yapmayı konuştukları sırada çıkan bu haberlerin hoş olmadığını açıklayan Sinan Akçıl, programa bağlanmak istediğini belirtti.

Burcu Kıratlı’nın kıskançlıklardan sıkıldığı iddiası sorulan Sinan Akçıl, avukatı ile boşanma üzerine görüşme yaptığı iddiası da soruldu.

Sinan Akçıl, “Yok öyle bir şey yok. Tabii ki karşılıklı kıskançlık her zaman olur. Bu da ilişkinin tuzu biberidir. Birbirimizi rahatsız edecek boyutta değil. Özel şeyleri ekranda konuşmayı sevmiyorum ama bunu yapmak zorundayım” diye konuştu.