Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde Sarp ve Bahar arasında Arif gerginliği yaşanacak!

Kadın dizisinde Sarp ve Bahar arasında Arif gerginliği yaşanacak!

tarafından zk zk

Fox TV’de yarın akşam 57. bölümü yayınlanacak olan Kadın dizisinde Arif yüzünden, Bahar ve Sarp arasında soğuk rüzgarlar esecek!

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un oynadıkları Kadın dizisinde Nezir’in elinden nasıl kurtuldukları hala anlaşılamayan Sarp ve Bahar, çocuklarla birlikte Hatice’nin evine geldi.

Televizyongazetesi/Detay

Şirin’in yine can sıkıcı tavırlarıyla herkesi gerdiği süreçte Sarp, evlerine dönmeye hazırlanan Bahar’a, çocuklarının psikolojisi için bir süre birlikte oturmaları gerektiğini söylüyor. Ancak Bahar, bu fikri kabul etmiyor.

Sarp, Arif’ten dolayı Bahar’ın onu evde istemediğini düşünerek kıskançlık krizlerine giriyor.

Kadın dizisinde Sarp ve Bahar arasında Arif gerginliği yaşanacak! 7

Bu arada Arif’in kardeşi avukat Kısmet, Bahar’ı görmeye geliyor. Arif’e söylemek isteyip istemediği bir şey olup olmadığını soruyor. Bahar, iyi olduklarını ve merak etmemesini isterken, Sarp da “Karımdan uzak dursun” sözleriyle ortamı iyice geriyor!

Anlaşılan yeni bölümde Nezir belasından kurtulan Bahar, bu kez Sarp ve Arif arasında kalacak!

Bu arada dizinin yayınlanan ilk tanıtımında Arif’in de cezaevinden çıktığı görülmüştü. Bahar’la karşılaşması özellikle dizide Arif’ten yana olanların heyecanla beklediği bir an. Yeni bölümde Arif ve Bahar karşılaşacak mı, hep birlikte izleyip göreceğiz…

İşte Kadın 57. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Nezir’in evlenme teklifi ile şok olan Bahar ve Pırıl ne yapacağını bilemez. İkisinden birinin onunla evlenmesi karşılığında Sarp’ı serbest bırakacağını söyleyen Nezir için bu teklif sadece bir intikamdan ibarettir. Çünkü onun eski ya da yeni karısıyla evlenmek Sarp’ın canını ölümden bile daha çok yakacaktır.

Arif’i kurtarmak için her şeyi en ince ayrıntısına kadar inceleyen Kısmet, aniden gelen bir arama ile büyük bir ipucu bulduğunu zanneder. Ama onun ipucu sandığı şey gerçek midir? Artık Nezir Korkmaz’ın bir düşmanı daha vardır; Kısmet Avcı.