Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İstanbullu Gelin’in oyuncuları Aslı Enver ve Özcan Deniz’in, İsrail ziyaretinde aldıkları para dudak uçuklattı!

İstanbullu Gelin’in oyuncuları Aslı Enver ve Özcan Deniz’in, İsrail ziyaretinde aldıkları para dudak uçuklattı!

tarafından zk zk

Star TV’de Mayıs ayında final yapacak olan İstanbullu Gelin dizisinin başrol oyuncuları Aslı Enver ile Özcan Deniz, haftasonu İsrail’de hayranları ile buluştu.

Özcan Deniz, Tel Aviv’de bir konser verirken, konserin başında Aslı Enver de kısa bir süre sahneye çıktı.

Televizyongazetesi/Detay

11 bin kişinin geldiği konser büyük bir coşku içinde geçti. Dizinin İsrail’de yayınlanmaya başlamasının ardından büyük ilgi gören ikili, binlerce kişinin geldiği organizasyonda keyifli anlar yaşadı.

İstanbullu Gelin dizisi İsrail’de 2 sezondur ekranda. Özcan Deniz, İsrail basını tarafından kısa bir süre önce ‘yeni seks sembolü’ olarak gösterilmişti.

Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Deniz ve Enver’in bu ziyaretten aldıkları para ise dudak uçuklattı!

İstanbullu Gelin'in oyuncuları Aslı Enver ve Özcan Deniz'in, İsrail ziyaretinde aldıkları para dudak uçuklattı! 7

Kanal D ekranlarında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel’in sundukları 2. sayfa programında Özcan Deniz’in konserden 1 milyon dolar, Aslı Enver’in ise 350 bin dolar aldığı öne sürüldü.

Konserde Aslı Enver bir ara sahneye çıkıp Özcan Deniz’le kısa bir süre hayranlarını selamladı ve teşekkür etmişti.

Konserin biletlerinin 300 dolardan satıldığı ifade edilirken, iki oyuncuya gösterilen müthiş ilgi de büyük dikkat çekti.

Kimi çevreler tarafından İsrail konseri tepkiler alsa da Özcan Deniz ve Aslı Enver, İstanbullu Gelin dizisiyle elde ettikleri başarı sayesinde, ünlerini İsrail’e kadar ulaştırmayı başardılar.

İşte İsrail’deki konserden görüntüler: