Ana sayfa Sosyal Medya Sinan Tuzcu’nun 29 Ekim kutlaması çok anlamlı oldu

Sinan Tuzcu’nun 29 Ekim kutlaması çok anlamlı oldu

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com//Detay – 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde kutlamalar başladı bile. Sosyal medyada ünlü, ünsüz pek çok kişi, 28 Ekim’den başladı kutlamalar yapmaya. Atatürk ile ilgili fotoğraflar, ay yıldızlı bayrağımız eşliğinde pek çok paylaşım yapılmakta.

Bu yıl 97.sini kutladığımız Cumhuriyetimizin bu en özel gününde, ünlü isimler de sosyal medyadan coşkulu paylaşımlar yapmaya, kutlamaya ve Atatürk’ün tarihe geçmiş sözleriyle bu coşkuya katılmaya devam ediyorlar.

Bu isimlerden birisi de Sinan Tuzcu oldu. Tuzcu, son olarak atv’de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz isimli diziyle ekranlara gelmişti.

Oyuncu şu sıralarda başka bir dizi projesinde yer almıyor ama yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerini mutlu ediyor. Denizi çok seven Tuzcu, geçtiğimiz günlerde tekne ile açıldığı denizden pozlarını da paylaşmıştı.

Tuzcu’nun 29 Ekim kutlaması da yine deniz fonlu bir video ile oldu. Teknede rüzgarda sallanan şanlı Türk bayrağımızın videosunu çeken oyuncu, paylaşımına da İstiklal Marşımızın ilk kıtasını ekleyerek anlamlı bir kutlama yapmış oldu.

İşte o paylaşım:

???????? Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak
Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak.
O benim milletimin yıldızıdır parlayacak!
O benimdir, o benim milletimindir ancak!
#mavivatan #29ekimcumhuriyetbayramımızkutluolsun #yaşasıncumhuriyet ????????????????????

 

Sinan Tuzcu'nun 29 Ekim kutlaması çok anlamlı oldu 7