Ana sayfa Sosyal Medya Şu Fiko’nun tatlılığına bakar mısınız? Hazal Kaya’dan oğluna güldüren yorum

Şu Fiko’nun tatlılığına bakar mısınız? Hazal Kaya’dan oğluna güldüren yorum

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hazal Kaya, geçtiğimiz yıl Kasım ayında dünyaya getirdiği minik oğlu Fiko’nun bir resmini instagram sayfasından paylaştı. Aslında Kaya, Ceyda Düvenci’nin yaptığı paylaşımı taşımıştı hesabının story bölümüne.

Dün, Ceyda Düvenci’nin oğlu Okan Ali ile birlikte plajda oynarken fotoğrafını paylaşmıştı oyuncu. Bilindiği gibi Ceyda Düvenci, eşi Bülent Şakrak’ın Sefirin Kızı dizisinde oynamasından dolayı evini Bodrum’a taşıdı bir süreliğine.

Çocuklarıyla birlikte Bodrum’da yaşamaya başladı. Hazal Kaya da son paylaşımlarında konum belirtmese de Ceyda Düvenci ile buluşmaları ve plaja gitmelerinden anlaşılıyor ki oğlu Fikret Ali’yi de alıp Bodrum’a gitmiş.

Bülent Şakrak ile abi-kardeş gibi olan oyuncu, Ceyda Düvenci ile de çok iyi dost. Dolayısıyla çocuklarını da bir araya getirerek keyifli zamanlar geçiriyorlar şu sıralar.

Hazal Kaya’nın oğlu Fikret Ali, 1 yaşına girmek üzere. Sevimli oğluna Fiko diye hitap eden Hazal Kaya, Ceyda Düvenci’nin paylaştığı ve “Çünkü aşk bunu gerektirir” notunu düştüğü o paylaşımı kendi instagram sayfasının story bölümüne  taşıdı.

Fiko’nun arka arkaya kolajlanan 3 fotoğrafının yer aldığı ve güldüğü o sevimli haline Hazal Kaya’nın yorumu da esprili oldu. Kaya, “Ben doğurdum” diyerek kahkaha emojisi koyduğu fotoğrafı ‘Fikom’ etiketiyle paylaştı.

Story’de olduğu için yorumlar görünmüyor ama görenlerin içinden Fiko’nun ne kadar sevimli olduğunu düşündükleri de tahmin edilebilir.

Biz de Ali Atay ve Hazal Kaya çiftinin sevimli oğulları Fiko’ya Maşallah demeden geçmeyelim.

İşte Fiko’nun o halleri ve annesinin paylaşımı:

Şu Fiko'nun tatlılığına bakar mısınız? Hazal Kaya'dan oğluna güldüren yorum 7