Ana sayfa Dizi Haberleri Sinan Tuzcu’ya takipçilerinden ilginç istek: Senaryoyu sen yaz!

Sinan Tuzcu’ya takipçilerinden ilginç istek: Senaryoyu sen yaz!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – atv’de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinde Mustafa karakterini oynayan Sinan Tuzcu, yeni kitabı Aşkın Kursağında Kalan ile de gündemde.

Tuzcu, oyunculuk kimliğinin yanında yazarlığıyla da büyük beğeni topluyor.

Kitabının instagram’da tanıtımını yapan Sinan Tuzcu’ya, takipçilerinden gelen yorumlarda kitabı okuduklarını ve çok beğendikleri sözler dikkat çekiyor.

Pek çok takipçisi de Sen Anlat Karadeniz dizisiyle ilgili serzenişlerde bulunuyorlar.

Tuzcu’ya dert yanan dizinin izleyicileri, yeni sezonda Hazal karakterini istemediklerini, Nefes’in ölmesi durumunda diziyi izlemeyeceklerini, senaryonun ilk sezonu arattığını söyleyerek eleştirilerde bulunuyorlar.

Bir takipçisinin “SAK senaristi değişsin gurban olam sende senaristsin sinsinar sen yap şu dizimizin senaristliğini” sözleri de dikkat çekiyor.

Sinan Tuzcu, instagram’da son olarak yaptığı paylaşım ise şöyle:

“Birini tanıyorum. Hayatını annanesinden dinlediği masallara borçlu olan, ‘masal’ olmasa bu dünyadan göçüp gitmiş olacak birini. Tanıyorum. Söylenen, hane hane yayılan, geceyi gündüze bağlayan, uykunun selasıdır masal. Kaç yıl söylenmelidir bir masal, ölümsüzlüğe ulaşmak için? Bir masal kaç hayat kurtarır? “ AŞKın KURSAĞINDA KALAN – Kırmızı Başlıklı Kız “Kevser” / @inkilapkitabevi 2019

Sinan Tuzcu'ya takipçilerinden ilginç istek: Senaryoyu sen yaz! 7