Ana sayfa Sosyal Medya Sinem Kobal sosyal medyada bir paylaşım yaptı, hayranlarının istekleri art arda geldi!..

Sinem Kobal sosyal medyada bir paylaşım yaptı, hayranlarının istekleri art arda geldi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay  Yaklaşık 4 yıldır ekranlardan uzakta olan ünlü oyuncu Sinem Kobal hayranlarıyla sosyal medya paylaşımlarıyla hasret gideriyor.

Çok sık olmasa da zaman zaman instagramda paylaşımlarda bulunan oyuncu son yayınladığı fotoğraflarla hayranlarını mest etti. Pembe balonlar ile bir fotoğraf paylaşan Sinem Kobal’ın paylaşımları beğeni yağmuruna tutuldu.

Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evliliği olan ve bu evlilikten iki kız çocuğu bulunan oyuncunun güzelliği de hayranlarından övgü dolu yorumlar aldı.

Sinem Kobal sosyal medyada bir paylaşım yaptı, hayranlarının istekleri art arda geldi!.. 8

Fotoğraflara, oyuncunun yakın arkadaşları, Burçin Terzioğlu ve Yasemin Özilhan ile meslektaşları Hatice Şendil, Asuman Dabak ve Merve Dizdar’da yorumlarda bulundu.

Hayranları ise yorumlarında, Sinem Kobal’ın ailesi ve kızlarıyla da fotoğraf paylaşmasını istediklerini belirttiler. Bazı hayranları da oyuncunun güzellik sırrını merak etti.

Sinem Kobal sosyal medyada bir paylaşım yaptı, hayranlarının istekleri art arda geldi!.. 9

Selena dizisindeki rolü ile hafızalara kazınan oyuncu uzun süredir bir projede yer almıyor ancak reklam filmleri ile ekranlarda boy gösteriyor.

Tüm zamanını kızları Lalin ve Leyla ile birlikte geçiren Sinem Kobal’ın ara ara yaptığı bu tarz sosyal medya paylaşımları hayranlarını oldukça mutlu ediyor.