Ana sayfa Sosyal Medya Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal çiftinden Türk dizilerine büyük övgü!

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal çiftinden Türk dizilerine büyük övgü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kenan İmirzalıoğlu ve karısı Sinem Kobal, bir süredir televizyon dizilerinden uzakta duruyor. 2016 yılında evlenen çiftin 2020 yılında Lalin ve 2022 yılında Leyla isimli kızları dünyaya gelmişti. Çift çocukları ile mutlu bir aile görüntüsü çizerken, Sinem Kobal uzun süredir kariyerine ara vermiş durumda.

Kenan İmirzalıoğlu ise Kim Milyoner Olmak İster isimli atv’nin yarışma programını sunmaya devam ediyor. Son yıllarda sadece Alef isimli dijital dizide izlediğimiz İmirzalıoğlu’nun hayranları yeni bir televizyon dizisinde rol almasını çok istiyor. Ancak oyuncu henüz doğru projenin gelmemesi nedeniyle ekranda olamadığını söyledi. İmirzalıoğlu, “Mesleğimi seviyorum, sadece doğru projeyi bekliyorum” şeklinde konuştu.

Ay Yapım’ın Türk dizi sektörü için büyük önem taşıyan ve uluslararası niteliği de bulunan etkinliğine katılan çift, dizilerin ülkemiz için ne kadar önemli bir noktaya geldiğinden bahsetti.

Kenan İmirzalıoğlu, “Türk dizi sektöründeki başarımız, ihracatımız öyle bir noktaya geldi ki artık dünyada bazı organizasyonlar yapıyoruz. Bizim için çok önemli. Bir anlamda bir başarının göstergesi” diye konuştu.

Sinem Kobal da, Türk dizilerini çok güçlü bulduğundan bahsetti. Oyuncu, “Türk dizilerinin bütün dünyada karşılık bulmasından mutluyum. Daha da güzel şeyler olacağına inanıyorum. O yüzden çok mutluyum” diye konuştu.

Türk dizi sektörünün güçlenerek devam edeceğinin altını çizen çift, Merve Dizdar’ın Cannes Film Festivali’nde ‘en iyi kadın oyuncu’ ödülünü almasını da tebrik etti. Sinem Kobal arkadaşı ile büyük gurur yaşadığını ifade etti.

Kenan İmirzalıoğlu ise şöyle konuştu: “Merve gerçekten tüylerimizi diken diken etti. Hepimize gurur verdi. Bütün oyuncuları gururlandırdı. Dünyada 76 oyuncudan bir tanesi. Merve’nin başarısını konuşmamız lazım. Gerçekten hepimizi çok mutlu etti. Merve, oyunculuğa gönül vermiş bir karakter ve onu orada görmek, o ödülle beraber görmek çok önemli ve birçok oyuncuyu da cesaretlendirdiğini düşünüyorum.”