Ana sayfa Sosyal Medya Sinem Kobal’a sosyal medyada yapılan büyük saygısızlık!

Sinem Kobal’a sosyal medyada yapılan büyük saygısızlık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz hafta hamile olduğu ortaya çıkan Sinem Kobal, büyük bir heyecan ile bebeğinin doğumunu bekliyor. Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, 2016 yılının Mayıs ayında Ayvalık’ta düzenlenen düğün töreni ile evlenmişti.

Çift yıllardır mutlulukları ile örnek bir çift olarak gösteriliyor. Sinem Kobal’ın hamile olduğu ve bir kız çocuk beklediği de geçtiğimiz hafta magazin gündeminde yer almıştı. Mutlu ve huzurlu bir çift olarak dikkat çeken ikili, şimdilerde bebeklerinin heyecanını yaşıyor.

Ancak Sinem Kobal hakkında sosyal medyada yazılanlar büyük bir saygısızlık olarak dikkat çekiyor. Kenan İmirzalıoğlu’ndan önce Arda Turan ile uzun yıllar birlikte olan Sinem Kobal’ın eski ilişkisi üzerine birçok mesaj paylaşıldı. Twitter ortamında Sinem Kobal uzun süre gündemde kaldı ve hakkında binlerce mesaj yayınlandı.

Sinem Kobal’ın Kenan İmirzalıoğlu ile evlendiği için çok şanslı olduğunu belirten sosyal medya kullanıcıları, Arda Turan ile ilgili olumsuz mesajlar yayınladı. Sinem Kobal hayranları ise ünlü oyuncuya yapılan bu saygısızlığı dile getiren mesajlar yayınladı.

Sinem Kobal'a sosyal medyada yapılan büyük saygısızlık! 7

O mesajlardan bazıları şöyleydi:

“Sinem Kobal hangi duayı ettiysen bana da söylesene…”

“Allah herkese Sinem Kobal şansı versin.”

“Sinem cidden Allah seni korumuş.”

“Kadın evlenmiş çoluk çocuğa karışacak. Neden Arda Turan konusu geçtiğinde direkt ilişkilendiriyorsunuz ki? Sonuçta her iki tarafta evli!”

“Sinem Kobal ile malum şahsı artık beraber anmasanız mı? Ayıp denen bi şey var, insanlar aile kurmuşlar, kurmasa bile seneler önceki bi şeyi belki hatırlamak dahi istemiyor. Size, eşinize yapılsa nasıl olurdu biraz empati mi yapsanız?”