Ana sayfa Dizi Haberleri Senaryo beğenmediği için değil, Kenan İmirzalıoğlu’nun neden dizilerde rol almadığının gerçek sebebi!

Senaryo beğenmediği için değil, Kenan İmirzalıoğlu’nun neden dizilerde rol almadığının gerçek sebebi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birçok izleyici Kenan İmirzalıoğlu’nu ekranda görmeyi çok istiyor. 1974 yılında Ankara’da dünyaya gelen oyuncu, en son 2018 yılında Mehmet Bir Cihan Fatihi isimli televizyon dizisinde rol aldı. Sonrasında ise Alef isimli dijital dizide Kemal karakteri ile kısa bir süre izlesek de Kenan İmirzalıoğlu hayranları, yıllardır ünlü oyuncunun televizyon ekranına güçlü bir diziyle geri dönüşünü bekliyor.

Yapımcılar tarafından da teklifler aldığı bilinen oyuncunun neden dizilere uzak durduğunu sorgulayan hayranlarını tatmin edecek bir bilgi geldi. Kenan İmirzalıoğlu’nun dizilerde yer almama sebebi kendisine gelen senaryoları beğenmemesi değil. Ünlü oyuncu, aslında kızları Lalin ve Leyla için bu kararı almış durumda.

Sinem Kobal ile aşk evliliği yapan ve iki de kız çocuğu bulunan ünlü oyuncu, babalık heyecanını çok güçlü bir şekilde yaşıyor. Kızları Lalin ve Leyla’nın büyüme sürecinde onların yanında olma kararı veren İmirzalıoğlu’nun uzun set süreçlerini kabul etmemesinin nedeni ortaya çıkmış oldu.

NTV’de yayınlanan Ahmet Mümtaz Taylan’ın sunduğu Empati isimli programa konuk olan Kenan İmirzalıoğlu, neden dizilerde yer almadığı konusunda şu açıklamayı yaptı: “Kızlarımın büyüdüklerini görebilmek için oyunculuk yapmıyorum.”

Senaryo beğenmediği için değil, Kenan İmirzalıoğlu'nun neden dizilerde rol almadığının gerçek sebebi! 8

Evliliği ve ardından baba olmanın verdiği heyecanlarla hayatı tamamen değişen Kenan İmirzalıoğlu, kızlarını şu sözlerle anlattı:

“Dengeyi tutmaya çalışıyorsun ama, öyle bir cümle kuruyor ki, ‘sağlığına zararlı gelir fazla da yemesin’ diye düşünürken, hipnotize oluyorsun ve ‘kaç tane istersin kızıma’ dönüyorsun. Allah’tan annesi var da dengeyi sağlıyor. Lalin ve Leyla. Aralarında 1 buçuk yaş var. Çalışmamam da kızlarımın etkisi var. Sinem çalışmama destek olur ama, kızlarımın büyüdüklerini görmek istiyorum. Çok hızlı geçiyor zaman, Leyla’ya bakıyorum, bebekliği bitiyor çocuk olacak diyorum, büyümesine çok mutlu oluyorum ama gizli bir hüzün var altta.”

Senaryo beğenmediği için değil, Kenan İmirzalıoğlu'nun neden dizilerde rol almadığının gerçek sebebi! 9

İşte ünlü oyuncu kızlarının büyüme sürecinde onları görmek, birlikte anılar biriktirmek amacıyla uzun set süreleri bulunan televizyon dizilerinde rol almak istemiyor. Sinem Kobal’ın ise kocasına bu konuda destek verdiği ama İmirzalıoğlu’nun kendi kararıyla dizilerde şimdilik yer almadığını da bu sözler özetlemiş oluyor.

Kenan İmirzalıoğlu, uzun yıllardır atv ekranında Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışma programını sunmaya da devam ediyor.