Ana sayfa Sosyal Medya Sinem Ünsal yeni dizisi Gizli Saklı’nın yayını öncesi büyük kaza atlattı!

Sinem Ünsal yeni dizisi Gizli Saklı’nın yayını öncesi büyük kaza atlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sinem Ünsal, 8 Haziran Çarşamba akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Gizli Saklı isimli diziyle yeniden televizyon ekranına dönme kararı aldı. Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı Nazlı karakteri ile büyük ilgi çeken oyuncu, sezon başında Elbet Bir Gün isimli diziyle izleyici karşısına çıkmıştı ama bu hikaye sadece 6 bölüm sürdü.

Gizli Saklı dizisinde Halit Özgür Sarı ile buluşan Sinem Ünsal, yaz dizisi deneyimi yaşayacak ve eğlenceli bir hikaye ile hayranlarını şaşırtacak. Dram projelerindeki başarısı ile göz dolduran oyuncu, komedi ağırlıklı yeni dizide gizli polis olarak izleyici karşısına geçecek. Dizinin çekimleri devam ederken Sinem Ünsal, dizinin uygulayıcı yapımcısı olan Nisan Ceren ile birlikte trafik kazası geçirdi.

Dizinin ilk bölüm heyecanını yaşadığı bu dönemde aynı zamanda Aydınlıkevler isimli tiyatro oyununda da rol alan oyuncu, İzmir’deki gösterinin ardından İstanbul’a dönüş yolunda trafik kazasında yaralandı.

Yapımcı Nisan Ceren ile birlikte seyahat ettiği aracın şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaşanan kazada Sinem Ünsal’ın vücudunda çeşitli morluklar oluştuğu ama sağlık durumunun iyi olduğu ortaya çıktı. Hayranları oyuncunun yaşadığı bu durumu bir talihsizlik olarak değerlendiriyor.

Nisan Ceren ise kaza sonrası hastanede müşaade altında tutuluyor. Sinem Ünsal, evinde dinlenmeye çekilirken bu durumun Gizli Saklı dizisinin çekimlerine etkisinin olup olmayacağı da merakla bekleniyor.