Ana sayfa Sosyal Medya Sinem Ünsal’a şöhret ters etki yapmış! Oyuncu tanındıkça içine kapandığını belirtiyor!

Sinem Ünsal’a şöhret ters etki yapmış! Oyuncu tanındıkça içine kapandığını belirtiyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yaz döneminde Fox TV’de yayınlanan Gizli Saklı adlı diziyle ekranlara gelen oyuncu Sinem Ünsal, şu sıralar Aydınlıkevler adlı tiyatro oyunuyla sahnede hayranlarıyla buluşuyor.

Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’in konuğu olan güzel oyuncu programda, iş yaşamı, özel hayatı ve meslektaşı Halit Özgür Sarı ile yaşadığı ilişkisi hakkındaki sorulara açık yüreklilikle cevap verdi.

Anne ve babasının genç yaşta ebeveyn olduklarına dikkat çeken oyuncu “Onun verdiği panikle fazlaca disiplinlilerdi. O katılık da içine dönük olmaya çok müsait olan bir çocuğu daha da içine kapatıyor. Denizli’de doğdum. Annem ev hanımı, babam asker. Onun tayini sebebiyle Eski Foça’da büyüdüm. Hayatımın kırılma noktaları, televizyona adım atmam ve anneannemi kaybetmemdi” açıklamasını yaptı.

Sinem Ünsal'a şöhret ters etki yapmış! Oyuncu tanındıkça içine kapandığını belirtiyor! 7

Aşk hakkında da konuşan oyuncu “Aşk bence olumlama… Bu onun olumsuz özelliklerini görmemek değil, olumluları daha çok gördüğün için onu tolere ediyorsun”dedi. Gizli Saklı dizisinde partneri de olan ve bir süredir ilişki yaşadığı oyuncu Halit Özgür Sarı hakkında da konuşan Sinem Ünsal, “Halit’te bir şeytan tüyü var, bende de sabır. İş arkadaşı olarak çok iyi dost olduk. Vakit geçirdikçe bir anda oldu” ifadelerini kullandı.

Oyunculuk mesleğinde de her alanda olduğu gibi  kadın erkek arasında çifte standart olduğunu belirten Sinem Ünsal, buna kimsenin itiraz edemeyeceğini de sözlerine ekledi.

Öte yandan şöhret oyuncuyu daha da içine kapanık bir insan haline getirmiş. Ünlü oyuncu, geniş kitleler tarafından tanındıkça daha çok kabuğuna çekildiğini itiraf etti.