Ana sayfa Güncel Haberler Sınır Yeni Bölümleriyle National Geographic’te

Sınır Yeni Bölümleriyle National Geographic’te

tarafından ker_def

ABD Gümrük ve Sınır Koruma yetkililerinin uyuşturucu kaçakçıları, yasadışı göçmenler ve teröristlerle mücadelesini konu alan “Sınır”, yeni bölümleriyle 1 Ağustos Perşembe’den itibaren hafta içi her gün saat 16.20’de National Geographic’te.

ABD’nin en yoğun sınır bölgesinde gece gündüz çalışan Gümrük ve Sınır Koruma yetkilileri Amerika’nın uyuşturucu kaçakçılığı, yasadışı göç ve terör karşısındaki en büyük savaşlarından birini veriyor. Acımasız bir çölün ortasında, engebeli ve uzak bir sınırda 2800 kilometre karelik bir alana yayılan bölgede her gün sıra dışı durumlarla karşılaşan yetkililer, kimi zaman yeraltı tünelleriyle ABD’ye uyuşturucu sokmaya çalışan kartelli çökertiyor, kimi zaman da çölün ortasında terk edilmiş göçmenleri kurtarıyor.

ABD’nin en geniş ve en işlek sınır bölgelerinden birinde geçen heyecan verici olayları anlatan “Sınır”, 1 Ağustos Perşembe’den itibaren hafta için her gün saat 16.20’de National Geographic ekranlarında.

Ödüllü yönetmenlerden nefes kesen belgeselleri, dünyaca ünlü oyuncuların rol aldığı kaliteli yapımları ve ses getiren lokal prodüksiyonları Türk izleyicisi ile buluşturan National Geographic kanalını Digiturk, D-Smart, KabloTV ve Tivibu platformlarından izleyebilirsiniz.