Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Ağlatır’da buluşan Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan iyi bir dizi çifti oldu!

Aşk Ağlatır’da buluşan Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan iyi bir dizi çifti oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle yeni sezonda buluşmaya hazırlanan Aşk Ağlatır dizisi büyük merak konusu olmakta.

Dizide yer alan iki başrol oyuncusu ise büyük dikkat çekti. Az bilinen iki ismin tercih edilmesine rağmen, ikilinin uyumlu halleri daha dizi başlamadan ilk dikkati çeken detay oldu.

Deniz Can Aktaş, 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Seçkin karakteriyle ekran kariyerine başlamıştı. Hayat Bazen Tatlıdır (Burak), Neredesin Birader (Ali) ve Avlu (Alp) dizilerinde rol aldı.

Aşk Ağlatır'da buluşan Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan iyi bir dizi çifti oldu! 8

Hafsanur Sancaktutan ise Gülperi dizisinde Fidan karakteriyle dikkatleri üzerine çekmişti.

İzleyiciler sosyal medyada yaptıkları yorumlarda “Başlasa da izlesek” modunda…

Yönetmen koltuğuna Gökçen Usta’nın oturduğu, senaryosunu Yelda Erdoğan’ın uyarlandığı Aşk Ağlatır’ın yapımını ise MF Yapım üstlenmekte.

Dizinin çekimlerine başlandı. Çekimlerden bazı fotoğraflar sosyal medyada yayınlanmaya başlandı.

Aşk Ağlatır'da buluşan Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan iyi bir dizi çifti oldu! 9

DİZİNİN KONUSU:

Taşradan İstanbul’a göç etmiş ve tek başına ayakta kalmaya çalışan gençlerin; vicdan ve aşkları arasında kalarak yaşadıkları çatışmanın hikayesi dizinin konusu…

Deniz Can Aktaş yeni dizide 20 yaşında, çalışmak için İstanbul’a gelmek zorunda kalan, hayatın zorluklarıyla kavrulmuş buna rağmen derinde bir yerde bir gün her şeyi değiştirebileceğini, şansın ona da gülebileceğini düşünen umut dolu “Yusuf” karakterini canlandıracak.

Hafsanur Sancaktutan ise, çevresinin bütün baskısına rağmen içindeki yaşama sevincini korumayı başarmış, iyilik dolu “Ada” karakterine hayat verecek.

Hayat dört bir yandan Ada ve Yusuf’un aralarına beton duvarlar gibi girerken aşk da beton çatlaklarında yeşeren çiçekler gibi yine de boy vermeye devam edecek.