Ana sayfa Dizi Haberleri Sipahi dizisi hayal kırıklığı yaşayan Kaan Yıldırım’a destek sevgilisi Pınar Deniz’den geldi!

Sipahi dizisi hayal kırıklığı yaşayan Kaan Yıldırım’a destek sevgilisi Pınar Deniz’den geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sipahi dizisi ile bu sezonun en dikkat çeken projelerinden birisinde başrolde yer alan Kaan Yıldırım, dizi başlamadan önce izleyicilerin büyük beklentisiyle çok konuşulan bir isim olmuştu. Ancak ajan hikayesi olan ve aksiyon dolu bir iş olarak büyük başarılar kazanması beklenen Sipahi dizisi, bu hedefi gerçekleştiremedi.

Özge Gürel ile Kaan Yıldırım hayranları da büyük hayal kırıklığı yaşadı. 8. bölümü ile birlikte final yapması kararı alınan Sipahi dizisine büyük umutlar bağlayan Show TV için de bu gelinen nokta bir hayal kırıklığı olarak tarif edilebilir.

Sipahi dizisi hayal kırıklığı yaşayan Kaan Yıldırım'a destek sevgilisi Pınar Deniz'den geldi! 8

Pınar Deniz ise, sevgilisi Kaan Yıldırım’a destek çıkarak, proje için ne kadar büyük emekler verdiğini anlattı. Oyuncu, “Bazı işler öyledir. Çok emek verilerek yapılan işler vardır. O iş de çok emek verilerek yapıldı. Karşılığını bulmadı. Ama Kaan çok çalışkan bir oyuncu. Ben sevgilimle gurur duyuyorum. Ben onun ne kadar çalıştığını ve o ekibin ne kadar emek verdiğini biliyorum” şeklinde konuştu.

Pınar Deniz, sevgilisi Kaan Yıldırım ile neden bu duruma düşüldüğü konusunu konuştuklarını ama bu noktada bilgi paylaşmak istemediğini ifade etti.

Sipahi dizisi hayal kırıklığı yaşayan Kaan Yıldırım'a destek sevgilisi Pınar Deniz'den geldi! 9

Kaan Yıldırım’ın Korkut Ali isimli ajan karakteri ile aksiyon odaklı bir yapımda başrolde yer alması, hayranlarının uzun süredir beklediği bir şeydi. Hatta oyuncunun kadın başrol olarak yakın arkadaşı Özge Gürel’i ikna etmesi de dizinin başlamadan önce çok büyük tanıtımlarının yapılmasına fırsat sundu.

Sipahi dizisinin ilk bölümü de iyi sayılabilecek reytingler ile geçti ama sonrasında hem hikayenin yeterince izleyiciyi sarmaması hem de aksiyon konusunda başarılı bir kurgu ortaya konulamaması projenin kısa sürede finale gitmesinin nedenleri olarak gözüküyor.