Ana sayfa Dizi Haberleri Sipahi dizisinde Kaan Yıldırım ve Özge Gürel kadar dikkat çekecek bir ünlü daha var!

Sipahi dizisinde Kaan Yıldırım ve Özge Gürel kadar dikkat çekecek bir ünlü daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yakında izleyicilerle buluşacak olan dizilerden birisi de Sipahi ismini taşıyor. Bir istihbarat ajanının hikayesinin anlatılacağı dizi, aksiyonu bol bir yapım olacak. Teşkilat isimli TRT1 dizisine benzerliği ile de gündem olan Sipahi için çok özel bir oyuncu kadrosu oluşturuldu.

Kaan Yıldırım’ın başrolde yer alacağı ve kadın partner olarak da Özge Gürel’in ekibe katıldığının ortaya çıkması herkesi heyecanlandırmıştı. Özge Gürel hayranları Bay Yanlış dizisinden bu yana ünlü oyuncuyu ekranda görmeyi çok arzu ediyor. Oyuncu en son Hayaller ve Hayatlar isimli dijital projede bulunmuştu.

Sipahi dizisinde Kaan Yıldırım ve Özge Gürel kadar dikkat çekecek bir ünlü daha var! 9

Kaan Yıldırım da Hekimoğlu isimli projede çok beğenilmişti ve bu diziden 1,5 yıl sonra yeniden setlere çıkarak hayranlarını memnun etti. Özge Gürel ile Kaan Yıldırım ikilisinin bu etkileyici buluşması Sipahi dizisini biraz daha öne çıkartıyor

Dizide yer alan ve çok etkili bir karakter ile izleyicilerle yeniden buluşması beklenen kişilerden birisi de Çağdaş Onur Öztürk olacak. Okuma provalarında Kaan Yıldırım ile yan yana oturan ve Yusuf isimli karakteri canlandıracak olan Öztürk, sahada görev yapan bir özel tim elemanı olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Sipahi dizisinde Kaan Yıldırım ve Özge Gürel kadar dikkat çekecek bir ünlü daha var! 10

Oyuncunun aksiyon dolu sahneleriyle çok konuşulacağı şimdiden belli oluyor. 1979 yılında Sivas’ta dünyaya gelen oyuncu, 2008 yılında başladığı kariyerinde bugüne kadar birçok önemli rolü başarıyla üstlendi.

Kuzey Güney dizisindeki Barış karakteriyle de hatırlanan Çağdaş Onur Öztürk, Diriliş Ertuğrul ve Avlu dizilerinde de çok etkili olmuştu. Son dönemde birbiri ardına dijital projelerde de izlediğimiz oyuncu; Terapist, Fatma, Bonkis, Prens gibi projelerde bulundu.

Televizyonda geçen sezon Akrep dizisinde Ahmet olarak hikayeye katılan Öztürk, yaz döneminde ise Sevmek Zamanı dizisinde Taner karakteri ile yine etkili bir oyunculuk sergilemişti.

Sipahi dizisinde Kaan Yıldırım ve Özge Gürel kadar dikkat çekecek bir ünlü daha var! 11

Sipahi dizisinin kadrosunda; Kerem Alışık, Sinan Tuzcu, Erkan Bektaş, Başak Gümülcinelioğlu, Nurettin Sönmez , Serhat Nalbantoğlu, Gözde Okur, Elit Andaç Çam, Berrin Arısoy gibi çok dikkat çekken isimler de bulunuyor.

Okuma provaları yapılan ve sete çıkmada önce son hazırlıkları tamamlanmak üzere olan Sipahi dizisi, yeni sezonun aksiyonu bol ve birçok oyuncuyu gündeme taşıyacak bir proje olarak dikkatleri çekiyor.

Milli İstihbarat Teşkilatı’nın yetiştirdiği en yetenekli ajanlardan Korkut Ali Türkoğlu (Kaan Yıldırım) ile kahraman istihbaratçıların gerçekleştirdiği operasyonların anlatılacağı dizinin büyük ilgi görmesi bekleniyor.