Ana sayfa Sosyal Medya İşte rol arkadaşı Seray Kaya’nın objektifinden Berk Oktay!..

İşte rol arkadaşı Seray Kaya’nın objektifinden Berk Oktay!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –ATV’de yeni başlayan Bir Küçük Gün Işığı dizisi, izleyenlerin beğeni ile takip ettikleri bir yapım olarak her pazartesi akşamı ilgiyle izleniyor.

Seray Kaya ve Berk Oktay’ın başrolünde yer aldığı dizide ikilinin uyumu da ön plana çıkıyor. Set dışında da iyi anlaşan ünlü oyuncular zaman zaman sosyal medyada da beraber paylaşımlarda bulunuyorlar.

Berk Oktay son instagram paylaşımında partnerinin çektiği bir fotoğrafını yayınlayarak Seray Kaya’yı etiketledi. Seray Kaya’da fotoğrafa güneş emojisi ile yorum yaptı.

İşte rol arkadaşı Seray Kaya'nın objektifinden Berk Oktay!.. 7

Berk Oktay’ın hayranları fotoğrafı o kadar çok beğendi ki yorumlarında, Seray Kaya’dan yakışıklı oyuncunun fotoğraflarını hep çekmesini rica ettiler.

İki oyuncu Bir Küçük Gün Işığında tesadüfi olaylar zincirinin bir araya getirdiği ‘Elif’ ve ‘Fırat’ karakterlerini canlandırıyor. Seray Kaya’nın oynadığı Elif’in, büyük aşk yaşadığı eşi Hakan’ı bir trafik kazasında kaybetmesinden sonra öğrendikleri genç kadını şok eder. Elif, eşinin başka bir kadından kızı olduğu ve Güneş isimli küçük kızın nüfus cüzdanında da annesi olarak kendisinin göründüğünü öğrenir.

Elif yaşadığı zor günlere rağmen Güneş’i yetimhaneye bırakmak istemez ve  onu bir anne şefkati ile sarar. Bilmeden  bambaşka bir hayatın içine sürüklenen Elif bu zor günlerinde ölen eşinin patronu Fırat’ın desteğini görür. Ancak genç kadın Fırat’ın aynı zamanda sahiplendiği Güneş’in dayısı olduğunu bilmiyordur. Bir Küçük gün ışığında ayrıca, Esra Dermancıoğlu ve Tuğçe Açıkgöz’de oyunculuklarıyla dikkat çeken isimler oldu. Yayınlanan 4. bölümüyle de beğeni toplayan dizi, reytingleriyle kanalın da yüzünü güldürdü.