Ana sayfa Sosyal Medya TRT’in Kasaba Doktoru dizisinin iki oyuncusu arasındaki ilginç tesadüfe bakın!

TRT’in Kasaba Doktoru dizisinin iki oyuncusu arasındaki ilginç tesadüfe bakın!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- TRT1 ekranında Cuma akşamları yayınlanan Kasaba Doktoru dizisi ikinci sezonuyla ekranlara geliyor.

Bir hastanedeki doktorların hayat kurtarma mücadelesini ve birbirleriyle ilişkilerini ekranlara taşıyan Kasaba Doktoru, başarılı oyunculuk performanslarıyla da dikkat çeken bir yapım olarak öne çıktı.

Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Vildan Atasever ve Hazal Subaşı’nın başrolünde olduğu dizide ‘Neslihan’ karakterine hayat veren oyuncu Didem İnselel’in sosyal medyadan yaptığı bir paylaşım ilginç bir tesadüfü  ortaya çıkardı.

TRT'in Kasaba Doktoru dizisinin iki oyuncusu arasındaki ilginç tesadüfe bakın! 7

Kasaba Doktoru’nda  Mustafa’ karakterine hayat veren rol arkadaşı Tarık Ündüz ile bir fotoğrafını paylaşan Didem İnselel fotoğrafın altına şunları yazdı; “60’ların sonunda @avusturyalisesi nin iki yatılı öğrencisi. Biri annem, biri annesi.  Yıllar yıllar sonra çocuklarının ayni dizide oynayacaklarını bilebilirlermiydi ki.  @fulyaozcann ın oğlu, duayen Gazanfer Özcan’ın torunu yetenekli, yakışıklı Tarık’la bi fotoğrafımız olmasın mıydı.”

Didem İnselel’in annesinini, geçtiğimiz yıllarda kaybettiğimiz usta tiyatro oyuncusu Gazanfer Özcan’ın torunu Tarık Ündüz’ün annesi olan, Gazanfer Özcan’ın kızı Fulya Özcan ile aynı lisede okuyup arkadaş olmaları dizi izleyicisi açısından da güzel bir tesadüf oldu. İnselel’in paylaşımına takipçileri tarafından; “Harikasınız” ve  “Ne güzel tesadüf” şeklinde yorumlar yapıldı.