Ana sayfa Sosyal Medya Sipahi talihsizliği sonrası Kaan Yıldırım’dan yeni proje görüşmeleri!

Sipahi talihsizliği sonrası Kaan Yıldırım’dan yeni proje görüşmeleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında bu sezon başında yayınlanan ama kötü reytingler nedeniyle yayından kaldırılan Sipahi isimli aksiyon dizisinin erkek başrolü Kaan Yıldırım olmuştu. Özge Gürel ile birlikte kamera karşısına geçen oyuncu, hareketli bir dizide yer almasına rağmen, izleyicilerin yeterince ilgi göstermemesi nedeniyle büyük talihsizlik yaşadı.

2019 ile 2021 yılları arasında süren Hekimoğlu isimli dizide doktor rolüyle çok beğenilen Kaan Yıldırım, daha önce de Halka isimli diziyle izleyicileri kendisine hayran bırakmıştı. Oyuncunun 2013 yılından bu yana sürdürdüğü 10 yıllık kariyerinde farklı yapımlar bulunuyor.

Kaan Yıldırım, yaz dönemine doğru gidilirken imajında yaptığı değişiklik ile dikkat çekti. Kameralar tarafından görüntülenen oyuncu, Medyapım ile yeni proje görüşmeleri yapıyor. Ancak henüz netleşen bir projesinin olmadığını söyleyen Kaan Yıldırım, “Görüştüğümüz yerler var, daha kesin bir şey yok. Zaman içinde belli olacak” diye konuştu.

Sipahi talihsizliği sonrası Kaan Yıldırım'dan yeni proje görüşmeleri! 7

Yaz dönemi için bir plan yapmadığını anlatan Kaan Yıldırım, hakkında tekne kiraladığı şeklinde çıkan asılsız haberlerden de rahatsız olmuş.

6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketine de gönderme yapan Kaan Yıldırım, “Böyle haberler yazılıyor ama, zor bir dönemden geçiyoruz ülke olarak. O kadar büyük paralar, o kadar büyük şeyler. İnsan okurken hoş hissetmiyor. Ben asla bir tatile öyle bir para vermem” diyerek dikkatleri çekti.

Yeni imajının bir proje için olmadığını da anlatan oyuncu, sevgilisi Pınar Deniz’in Yargı dizisi için de güzel bir iş olduğu ifadesini kullandı.