Ana sayfa Dizi Haberleri Çöp Adam dizisinde gizem artarken, izleyici tek bir noktaya kilitlenmiş durumda!

Çöp Adam dizisinde gizem artarken, izleyici tek bir noktaya kilitlenmiş durumda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları yayınlanan Çöp Adam dizisi, Star TV’nin bu sezon dikkat çeken yapımlarından birisi oldu. Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin her yeni bölümü izleyicileri daha da çok meraklandırmaya başladı. 21. yeni bölümden yayınlanan fragman ile gizemli bir hava yansıtılırken, dizinin hayranları ise Peri karakterinin psikiyatr sahnelerinin artmasını ve başından geçenlerin hepsini de anlatarak iyileşmesini bekliyor.

Çöp Adam dizisi hayranları adeta bu psikiyatr sahnelerini hikayenin devamı için en önemli noktaya koyuyor. Peri’nin yaşadığı her şeyi anlatmasını ve bu süreçten tedavi olarak çıkmasını arzu eden Çöp Adam izleyicileri, adeta bu konuya kilitlenmiş durumda.

Senarist nasıl bir süreç işletecek bilinmese bile Tilbe Saran’ın canlandırdığı psikiyatr karakterinin hikayeye dahil olması ile birlikte süreç Peri’nin iyileşmesi konusuna doğru yöneldi. Engin Altan Düzyatan’ın canlandırdığı Tamer’in psikopat hallerinden rahatsız olan ve Peri’nin kendisini ondan kurtarmasını arzu eden izleyiciler, 21. yeni bölümde de bu yönde işaretler görmek istiyor.

Dizinin hayranları sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda, “Dizide psikolojik ağırlığın artması gerekiyor. Peri’nin kaçırılma olayını anlatıp tedavi olup, iyileşmesi ve Tamer’in de bu kaçırma olayının çözümlenmesini izleyelim” diyerek senariste yönelik mesajlar yolluyor.

Elçin Sangu’nun başarıyla canlandırdığı Peri’nin hastalığının Tamer’in hastalığı yanında bir hiç olduğunu değerlendiren izleyiciler, şayet Peri iyileşir ise Tamer’in gerçek yüzünü görüp, onu bırakacağına inanıyor.

Çöp Adam dizisi ilk sezon sonuna doğru adım adım ilerliyor. Henüz ikinci sezon için bir resmi bildirim olmamasına rağmen reytinglerin fena olmadığını, izleyicilerin güçlü bir şekilde hikayeye odaklandığını ve Çöp Adam dizisinin bu süreçte ikinci sezonda da devam edebilme şartlarının oluştuğunu söyleyebiliriz. Ancak Star TV’nin nasıl bir karar alacağı da yakında ortaya çıkacaktır.

İşte Çöp Adam dizisinin 17 Mayıs Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan 21. yeni bölümünden ilk fragman: