Ana sayfa Dizi Haberleri Sıradan işler artık yok! İlker Kaleli, İspanyol dizisiyle sektöre mesajını net verdi!

Sıradan işler artık yok! İlker Kaleli, İspanyol dizisiyle sektöre mesajını net verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1984 yılında İstanbul’da dünyaya gelen İlker Kaleli, farklı projelerle hayranlarına yeni heyecanlar yaşatmayı seviyor. Öğretmen isimli diziden sonra televizyon ekranına geri dönmeyen oyuncu, The Serpet isimli BBC projesinde konuk oyuncu olarak yer almıştı. Geçtiğimiz günlerde ise oyuncunun İspanyol dizisi The Passion Turca’da rol alacağı ortaya çıktı.

İlker Kaleli, kariyerinde farklı projeler seçerek genel oyuncu davranışının ötesine geçmeye çaba harcaması ile dikkat çekiyor. Kendisine birçok proje teklifi yapılmasına rağmen İlker Kaleli’nin kariyer yolculuğunda daha sakin adımlar attığını ve sıradan projelerde yer almak istemediği anlaşılıyor.

1984 yılında Vicente Aranda tarafından yönetilen La Passion Turca isimli sinema filminin dizi versiyonunda başrolde yer alacak olan İlker Kaleli, hazırlıklarına başladı. Oyuncu, dizi için 5 hafta İspanya’nın başkenti Madrid’de bulunduğunu ve rol arkadaşları ile ön çalışmalara başladıklarını duyurdu.

Ünlü oyuncu, “Şimdi artık Türkiye’deki çekim ayağı başlayacak. Bu hafta, prova haftası” ifadesini kullandı. Dizideki İspanyol partneri Maggie Civantos ile sevgilisi Sıla’nın konserine giden oyuncu, gelişmelerden son derece memnun.

Sıradan işler artık yok! İlker Kaleli, İspanyol dizisiyle sektöre mesajını net verdi! 7

İspanya’da güzel bir beş hafta geçirdiğini anlatan oyuncu, zorlandığını da kabul ederek, şunları anlattı:

“Hem çok güzel geçti hem de yalan yok zor geçti. Sonuçta bilmediğin bir dilde başrol oynamak gibi bir durum vardı işin içinde. Ben severim böyle değişik işleri. Ben de uzun zamandır bir şeyler yapmıyordum. Farklı bir şey de yapmak istiyordum. O yüzden bilmediğim bir dilde nasıl oynanır, ben de bilmiyorum. Öyle kolay bir şey değilmiş. İlk gittiğim hafta başladı zaten, dersler ve çalışmalar. Çok yoğun bir çalışma temposu içine girdik. Sabah akşam içim dışım İspanyolca oldu.”

İspanya’da Türk dizilerinin çok izlendiğinden bahseden İlker Kaleli, bundan gurur duyduğunu da ifade etti.