Ana sayfa Sosyal Medya İddialı komedi filmi Mükemmel Aile’nin karakterleri ortaya çıkmaya başladı!..

İddialı komedi filmi Mükemmel Aile’nin karakterleri ortaya çıkmaya başladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 2023 yılının en iddialı komedi filmi olmaya aday Mükemmel Aile’nin ekibi geçtiğimiz günlerde sete çıktı.

Yapımı PRT Film Entertainment, yapımcılığını Fatih Ay ve Hande Alparslan’ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda Hakan Eser’in oturduğu filmin kadrosunda, Güven Kıraç, Didem Balçın, Şahin Irmak, Açelya Topaloğlu, Nejat Uygur, Gizem Katmer ve Algı Eke gibi kuvvetli isimler yer alıyor.

Filmde  ‘Ayten’ karakterine hayat veren oyuncu Didem Balçın instagram hesabında karakterinin fotoğrafını paylaşarak, “Tanışın.. Ayten .. hassas romantik duygusal ” yazdı.

İddialı komedi filmi Mükemmel Aile'nin karakterleri ortaya çıkmaya başladı!.. 7

Keyif ve kahkaha ile izlenecek olan Mükemmel Aile filmi 2023’de sinemalarda izleyici ile buluşacak. Dışarıdan oldukça normal görünen  bir ailenin garip fertlerinin hikayesinin anlatılacağı Mükemmel Aile’nin konusu şöyle;  Ailesini hayatının hiçbir anında yanında bulamayan genç bir kadın, ailesine sitem dolu bir mail gönderir. Antalya’ya yerleşen kızlarının hamile olduğunu öğrenen Mükemmel Aile, bunca zaman yalnız bıraksalar da doğumda kızlarının yanında olmaya karar verir. Ancak doğuma yetişebilmek için İstanbul’dan Antalya’ya doğru yola koyulan aile, bu süreçte kendilerini beklenmedik durumların içinde bulur