Ana sayfa Dizi Haberleri Siyah Beyaz Aşk dizisinde Ferhat azıcık Abidin’den feyz alsa çok iyi olacak!

Siyah Beyaz Aşk dizisinde Ferhat azıcık Abidin’den feyz alsa çok iyi olacak!

tarafından ker_def

Siyah Beyaz Aşk dizisinde Ferhat azıcık Abidin'den feyz alsa çok iyi olacak! 7

İzleyici Yorumları

Öncelikle dizi severler 16. bölüm 3. fragmanını çok etkileyici buldu…

İzleyiciler, “Sen nasıl muhteşem bir detaysın, süper ötesi” gibi ifadelerle dizinin yeni bölümünün çok iyi olacağı yorumlarında bulundular…

Abidin’in Gülsüm ile evlenme kararı ve Ferhat’a tokat gibi çarpan sözleri büyük etki yaptı…

Dizinin her geçen hafta daha da iyileştiği övgülerinin yapıldığı internet yorumlarında, Aslı ile Ferhat’ın öpüşmesi izleyicileri keyiflendirdi.

“Sonunda birleştiler. Bundan sonra da Ferhat Aslı’yı bırakırsa çok saçmalarlar. Bizi de üzmüş olurlar” şeklinde bir yorumda bulunan izleyici, senaristlere dikkatli olmaları tavsiyesinde bulundu.

Aslı ile Ferhat’ın yaşanan olaylar sebebiyle bir türlü aşklarını doğru dürüst yaşayamadıklarından şikayet eden izleyiciler fragmanı tekrar tekrar izlediklerini ifade ediyorlar .

Bir izleyici “Dizinin en kral adamı Abidin! Ferhat bey azıcık feyz alın Abidin’den… Aslı sen de söyle diyene kadar kendin söyle adamı sevdiğini. Onunki de yürek” ifadelerini kullanarak Ferhat’a da Aslı’ya da mesaj vermekte…

Aslı’nın şu sözleri ise büyük beğeni topladı: “Abidin, Gülsüm’ün ellerinden tutuyor. Dünyayı karşısına alıyor. Neden? Çünkü sevgi böyle bir şey…”