Ana sayfa Dizi Haberleri Siyah Beyaz Aşk dizisine ilgi bir anda düştü! Dizi resmen çakıldı!

Siyah Beyaz Aşk dizisine ilgi bir anda düştü! Dizi resmen çakıldı!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Siyah Beyaz Aşk dizisi 27. yeni bölümü 23 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00’de izleyicilerle Kanal D ekranında buluşacak.

İzleyiciler son bölümlerden memnun değildi. Diziseverlerin artık hikayeden sıkılmaya başladığına yönelik yorumlar sosyal medyada yer alıyor.

“Bu dizi en sevdiğim diziydi ama git gide uzaklaşmaya başladım”… İşte bir izleyicinin bu yorumu son durumu en iyi özetleyen ifadeler…

Dizinin fragmanlarına önceden büyük ilgi gösterilirdi ancak son bölümün fragmanının izlenme sayılarının bile düştüğü gözlemleniyor.

Reytinglerde son haftalarda dikkat çeken bir düşüş sergileyen Siyah Beyaz Aşk’ın hem sosyal medyadaki yansımaları hem fragmanlarının izlenme sayıları hem de televizyon reytingleri resmen paraşütsüz düşüşte…

Siyah Beyaz Aşk dizisi 27. bölüm 2. fragmanı yayınlandı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Jülide’nin beklenmedik bir anda ağzından dökülen Özge ile ilgili laflar Ferhat’ı şok eder! Ferhat, Jülide’nin söylediklerinin doğru olup olmadığının peşine düşerken, bir yandan da Aslı’yı bu meseleden uzak tutmaya çalışır. Ancak, bu sandığı kadar kolay olmayacaktır.

Eve geri dönen Cüneyt, Özge’yi kullanarak evde kalmayı amaçlar. Ancak Ferhat’ın bu konuda başka bir çözüm yolu olacaktır. Ferhat bir yandan da Cüneyt’e yardım eden köstebeğin peşindedir. Ferhat’ın bu yolda ulaşacağı kişi, onu şoke edecektir.

Siyah Beyaz Aşk dizisine ilgi bir anda düştü! Dizi resmen çakıldı! 7

SİYAH BEYAZ AŞK DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Ferhat’ın evden gitmesine mani olmak isteyen Namık’ın tercih ettiği yol başta Aslı olmak üzere evdeki herkesi şaşırtacaktır. Özge meselesi ile Aslı ve Ferhat’ın arasını açmayı planlayan Jülide hedefine ulaşacağını düşünürken, ev içerisinde kendisini bekleyen başka bir tehlikeden habersizdir.

Yiğit, Necdet cinayetinin arkasındaki sırrı çözmeye yaklaştıkça, önüne yeni engeller çıkar. Giderek Namık Emirhan ismine yaklaşan Yiğit hiç beklemediği bir tehlike ile karşı karşıya kalacaktır.