Ana sayfa Dizi Haberleri Jet Sosyete dizisine ne oldu böyle? Jet Sosyete’ye ilgi neden bir anda düştü?

Jet Sosyete dizisine ne oldu böyle? Jet Sosyete’ye ilgi neden bir anda düştü?

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt ve Gülse Birsel’in yer aldığı Jet Sosyete dizisinin 9. yeni bölümü 22 Nisan Pazar akşamı saat 20.00’da Star TV ekranında olacak.

Diziye ilk bölümlerde gösterilen ilginin haftalar geçtikçe azalmaya başladığını gözlemliyoruz.

Jet Sosyete 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ancak youtube’daki izlenme rakamlarına bakıldığı zaman diziye olan ilginin pek de yüksek olmadığını gözlemliyoruz.

Birçok etkili dizinin fragmanları en az 500 bin izlenirken, Jet Sosyete’nin 9. bölüm 1. fragmanı 3,5 günlük süreçte 75 bin civarında izlenme elde edebildi. Jet Sosyete 9.bölüm 2. fragmanı ise 1 günlük zaman diliminde 36 bin civarında izlenme rakamı elde edebildi.

Bu izlenme rakamları aslında çok düşük. Zira birçok dizinin fragmanı yayınlandıktan 1-2 saat içerisinde 100 binleri geçmekte.

Ayrıca sosyal medyada diziyle ilgili yapılan yazı ve yorumlara bakıldığında da çok ciddi bir ilginin olmadığı gözlemleniyor.

Yani Jet Sosyete dizisinin izleyicide karşılığının az olduğunu söyleyebiliriz.

İşte 9. bölüm 2. fragmanı:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Yaşar Fenomen Olabilecek mi? Tony ve Pelin’e devamlı gelen hediyeleri kıskanan Yaşar, onlar gibi instagram fenomeni olmaya karar veriyor.

Sabah yürüyüşünde düşerek kafasını çarpan Cengiz Bey’in davranışları değişiyor. Hiç olmadığı kadar eli açık, anlayışlı ve insan sevgisi ile dolu bir insana dönüşen Cengiz Bey ‘in kafa karışıklığı alışılmadık kararlar vermesine neden oluyor.

JET SOSYETE DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Jet Sosyete dizisine ne oldu böyle? Jet Sosyete'ye ilgi neden bir anda düştü? 7

İfade uzmanı mesleğin anlamından pek haberdar olmayan Gizem ve Safiye, bu işe girmeye karar veriyor. Gündüz’ün alacaklıları fidye için Alara’yı kaçırıyor.

İlayda artık Ozan ile düğün günü netleştirmeye kararlıdır. Yıldız herkesten gizli spor salonunun barında çalışmaya başlıyor. Şennur Hanım buna tepki gösteriyor. Talip ise annesi Şennur ve Yıldız’ın arasını düzeltmeye çalışıyor.

Jet Sosyete 9. bölüm 1. fragmanı