Ana sayfa Dizi Haberleri Siyah Beyaz Aşk her hafta biraz daha karışıyor! Ferhat’ın zaten çocuğu varmış!

Siyah Beyaz Aşk her hafta biraz daha karışıyor! Ferhat’ın zaten çocuğu varmış!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
Kanal D’nin çok sevilen dizisi Siyah Beyaz Aşk’ta her bölümde işler biraz daha karışıyor.

Başrollerini Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un paylaştığı dizi, son zamanlarda ivme kaybedince senaristler de yeni olaylar yaratma girişiminde bulunmaya başladı.

Handan’ın yıllardır Ferhat’a aşık olan kızı Vildan’la ilgili ortaya çıkan sırlar bu hafta bomba etkisi yarattı. Handan’ın olmalarına asla izin vermediği Vildan ve Ferhat’ın geçmişte yaşadıkları bir gece her şeyi değiştirdi.

Herkesin Cüneyt’in kızı sandığı Özge’nin Ferhat’ın çocuğu olması ve bunu ne Vildan’ın ne de Ferhat’ın bilmemesi izleyenlere küçük dilini yutturdu. Daha bu gerçeği hazmedemeyen izleyenler bunu Jülide’nin öğrenmesiyle küplere bindi.

SİYAH BEYAZ AŞK DİZİSİYLE İLGİLİ TÜM VİDEOLAR, SAHNELER, BÖLÜMLER İÇİN TIKLA…

İzleyenler bu konu için; “Yalnız Vildan ve Ferhat gerçekten kuzenler yok artık olmasın böyle bir şey!”, “Bu ailede kim kimin çocuğu belli değil!”, “Valla iyice saçmaladınız ne gerek vardı böyle bir şeye!”, “Bir de bu rezilliği Jülide öğrendi tam oldu!”, “Necdet bebek ile Özge’nin doğum lekesi aynıydı o iz Cüneyt’de vardı yani o ikisini babası da Cüneyt!”, “Özge ve Ferhat muhabbeti gerçekse dizi final yapar!” gibi yorumlar yaptılar.

Neler olacağını, Ferhat’la ilgili bu durumun gerçek olup olmayacağını hep birlikte göreceğiz…

İşte o sahne: