Ana sayfa Dizi Haberleri 8. Gün’ün erken final kararına tepki yağdı!

8. Gün’ün erken final kararına tepki yağdı!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
ATV’nin çok sevilen dizisi 8. Gün’ün erken final kararı herkesi çok üzdü.

Başrollerini Burcu Biricik, Musa Uzunlar, Buğra Gülsoy ve Ceyda Düvenci’nin paylaştığı dizi daha 4 haftadır ekranlara gelmesine rağmen düşük reytinglerinin kurbanı oldu.

Dizinin konusu:

Yazılım Mühendisi Şehnaz önemli projeler yürütmektedir ve devlet adına kritik bir bilgisayar programı yazmıştır. Programdan haberdar olan yabancı ülke istihbaratları vakit kaybetmeden bu programı ele geçirmek isterler. Buna izin vermemek için elinden geleni yapan Şehnaz kısa bir süre sonra şüpheli bir uçak kazasında hayatını kaybeder.

Bahar annesinin ölümünden şüphelenir ve ardındaki sır perdesini aralamak ister. Annesinin önemli projelerinden haberi olsa da bu çapta büyük bir program yazdığından haberi yoktur. Şehnaz bu programdan kızına dahi bahsetmemiştir. Bahar annesinin ölümünü araştırırken karanlık güçler de Bahar’ın peşindedir.

Konusu ve oyuncularıyla çok dikkat çeken dizi, reytinglerde oldukça aşağılarda kalınca Atv’de diziyi kaldırma kararı aldı.

İzleyenlerin başından beri Atv’nin yanlış kanal olduğunu düşünmesinin yanında dizinin internette yayınlansa daha başarılı olacağı söylentileri ortaya çıktı.

8. GÜN DİZİSİYLE İLGİLİ TÜM VİDEOLAR, BÖLÜMLER, SAHNELER İÇİN TIKLA…

Dizinin 6. bölümde final yapacağının açıklanması ise izleyenlerin tepkisine neden oldu.

İzleyiciler bu konu için; “İnternette yayına girse Fi’den daha çok yankı getirecek efsane bir işi böyle fırına verip, altını harlayıp acımadan yanmasına sebep oldunuz!”, “Böyle heyecanı düşmeyen kaliteli bir işi yanlış güne koyarak harcadın ya Atv!”, “Dizinin temposu hep yüksek bitecek olması üzüyor!”, “Bu dizi final yapılmadan önce günü değiştirilip, bir şans daha verilmeli!”, “Temposu yüksek ve farklı bir dizi, kesinlikle hemen vazgeçilmesin!” gibi yorumlar yaptılar.

Dizinin final yapacak olmasıyla ilgili tartışmaların daha nasıl uzayacağını hep birlikte göreceğiz…