Ana sayfa Dizi Haberleri Siyah Beyaz Aşk’ın Aslı-Ferhat’ı unutulmaz dizi aşkları arasına girecek kadar tutkulu!

Siyah Beyaz Aşk’ın Aslı-Ferhat’ı unutulmaz dizi aşkları arasına girecek kadar tutkulu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Kanal D’nin reytinglerde çok başarılı olamasa da sosyal mecralarda fırtınalar estiren dizisi Siyah Beyaz Aşk, adı üzerinde bir aşk hikayesi…

Başarılı, hayatta dimdik duran bir doktor olan Aslı’nın arkadaşının yerine birinin hayatını kurtarmaya gitmesiyle hayatı değişti.

Orada Ferhat Aslan’la tanışan ve canının kurtulması için bu adamla evlenmek zorunda kalan Aslı, sonrasında Ferhat’a aşık oldu. Aslında dizinin başında bu aşka kimse inanmamıştı. Aslı gibi bir kadının Ferhat gibi sert, adam öldürmekten çekinmeyen birine aşık olmasının mümkün olamayacağını düşünüyordu. Ancak olayların seyri hiç de düşünüldüğü gibi olmadı.

Ferhat ve Aslı, zorunlu bir evlilik sonrasında pek çok olay yaşadılar. Ferhat’ın duygusal yanını görmeye başlayan Aslı, git gide onu sevmeye ve çözmeye başladı. Kimsenin beklemediği bir tutkuyla ‘asla aşık olamazlar’ denilen noktadayken şimdi Aslı ve Ferhat bambaşka bir aşk yaşıyorlar.

Siyah Beyaz Aşk'ın Aslı-Ferhat'ı unutulmaz dizi aşkları arasına girecek kadar tutkulu! 7

Başarılı oyuncu Birce Akalay’ın canlandırdığı Aslı karakteri çok beğenilirken, yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol’un hayat verdiği Ferhat karakteriyle uyumları ise herkesi adeta mest ediyor.

İkilinin birbirlerine bakışları, sarılmaları her bölümde olay olurken, bu zorlu aşkın nasıl devam edeceğini ise herkes çok merak ediyor.

Son olarak abisinin ölmesiyle hayatını sorgulamaya başlayan Aslı’nın bu tutumları, evliliğine nasıl yansıyacak hep birlikte göreceğiz ama sosyal medyada izleyicinin Aslı ve Ferhat aşkıyla ilgili mesajları gösteriyor ki dizilerin unutulmaz aşkları arasına çoktan girecek kadar tutkulu bir aşk hikayesi onlarınki.