Ana sayfa Dizi Haberleri Siyah Beyaz Aşk’ta büyük yüzleşme! İntikam için kalkan silah kimi vuracak?

Siyah Beyaz Aşk’ta büyük yüzleşme! İntikam için kalkan silah kimi vuracak?

tarafından zk zk
Siyah Beyaz Aşk 31. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat ile Namık Emirhan’ın yüzleşmesinde silahlar çekiliyor; Aslı, Ferhat’ın peşini bırakmıyor!

Ferhat ile Namık Emirhan’ın yüzleşmesinde, gizli gerçekler ortaya çıkar. Ferhat, babası Necdet’in katili olarak bildiği Namık Emirhan’dan intikam almak isterken, onun oğlu olduğunu öğrenir. Bu gerçek, Ferhat’ı yerle yeksan eder ve yıllardır büyük bir yalanın içine sıkışıp kaldığını fark eder. Ferhat, geçmişin intikamını almak için silahını çeker ve ateşler.

Siyah Beyaz Aşk'ta büyük yüzleşme! İntikam için kalkan silah kimi vuracak? 7

Aslı, silah sesini duyar ve ormana gelir. Ferhat’ı engellemeye çalışsa da Aslı’yı zor bir sınav beklemektedir. Ferhat, Aslı’ya kendisinin umutsuz bir vaka olduğunu söylese de Aslı’nın ondan vazgeçmeye niyeti yoktur. Ferhat’ı bir başına bırakmayan Aslı, onu yaralarından tanıdığını bir kez daha hatırlatır.

Siyah Beyaz Aşk, heyecan dolu yeni bölümüyle 21 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Aslı, Ferhat’ı içine düşeceği tehlikelerden korumaya çalışıyor!

Ferhat, polislerin elinden kurtulmayı başaran Namık’ın peşine düşer. Tek amacı polislerden önce Namık’ı bulup, Necdet’in intikamını almaktır. Bu uğurda etrafında ne varsa yakıp yıkmaktan çekinmeyecektir. Aslı ise Ferhat’ın geri dönüşü olmayan bir hata yapmaması için elinden geleni yapacaktır. Bu yolda Ferhat’ı Namık’tan uzak tutmak için Aslı’nın yapacakları ikilinin aşkı arasında yeni engellerin ortaya çıkmasına neden olacaktır. Aslı, Ferhat’ın öfkesini aşkları ile dizginlemeyi başarabilecek midir?

SİYAH BEYAZ AŞK TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Namık polislerin elinden kaçmayı başardıktan sonra kaçak hayatı yaşamaya başlar. Ferhat, her yerde kendisini ararken, Namık da Ferhat’tan kolay kolay vazgeçmeyeceğini gösterecektir. Namık’ın Ferhat’ı tekrar kendi tarafına çekebilmek için tercih ettiği yol ne olacaktır?

Gülsüm, kendilerini yıllarca Namık’a mahkûm edenin Ferhat olduğunu düşündüğü için abisine karşı öfkelidir. Yeter ise yıllardır sakladığı gerçeğin ortaya çıkışı ile evlatlarını kaybetmenin eşiğine gelecektir. Tüm yaşananlara rağmen Yeter’in çocuklarını ve ailesini bir arada tutması mümkün olabilecek midir?