Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisi nerede çekiliyor biliyor musunuz?

Avlu dizisi nerede çekiliyor biliyor musunuz?

tarafından zk zk
Star Tv ekranlarından yayınlanan Avlu dizisi, sezonun dikkat çeken dizileri arasında yer almaya devam ediyor.

Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse’nin başrollerinde oynadıkları dizinin yönetmenliğini Yüksel Aksu yapıyor.

Dizinin geçtiği cezaevi, gerçek bir cezaevi değil. Tamamen bir plato ve Avlu dizisi için özel olarak yapıldı.

Peki Avlu dizisi nerede çekiliyor? İşte cevabı…

Korkutucu hapishane hayatına adım atan ve bir yandan küçük kızından ayrılmanın acısını yaşayan bir kadının hikâyesinin anlatıldığı dizinin çekimleri Ümraniye’de gerçekleştiriliyor. Tamamlanması yaklaşık 4 ayı bulan bu dev plato çekimlerinin daha kolay yapılmasını ve hapishane hayatının izleyiciye daha gerçekçi bir şekilde yansıtılmasını sağlıyor.

Aylar boyu süren titiz çalışmalar ve cast yapılandırmaları sonucunda sağlam bir oyuncu kadrosu ile seyircisiyle izleyenlerle buluşan dizi, abartıdan uzak ve gerçekçi bir hayat hikâyesi sunmayı amaçlıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Demet Evgar, Nursel Köse, Ceren Moray, Kenan Ece, Teoman Kumbaracıbaşı ve Ruçhan Çalışkur bulunuyor.

Avlu dizisi nerede çekiliyor biliyor musunuz? 7

Güçlü prodüksiyon ve hayata dokunan konusuyla başarı sinyalleri veriyor

Hayatları boyunca zorluklarla mücadele eden ve adaleti kendi başlarına sağlamaya çalışan kadınların bir araya geldiği hapishanenin kapalı kapıları arkasında, haberlere yansımayan birçok acı ve umutsuzluk dolu olaylar yaşanıyor. Bu olayları seyircisine aktarmaya çalışan dizi anlatıığı her bir hikaye ile hayat dokunmayı hedefliyor. Güçlü bir prodüksiyonun ürünü olan Avlu, her ne kadar reyting oranları güçlü diğer birçok diziyle rakip haline geldi.

Sosyal medya hesaplarında tanıtımları paylaşılıyor

Dizinin oyuncuları Instagram ve Twitter hesaplarından dizinin fragmanlarını ve tanıtım posterlerini yayınlamaya devam ederken, Avlu dizisi nerede çekiliyor sorusu ise özellikle İstanbul’da yaşayan izleyiciler tarafından büyük merak konusu olmaya devam ediyor. Özellikle dizinin gerçek bir hapishanede mi yoksa bir set içerisinde mi gerçekleştirildiği konusunda soru işaretleri bulunurken, Ümraniye’de yer alan dev hapishane platosunu görenler ise Avlu dizisi için gerçekten uzun soluklu bir çalışma gerçekleştirildiğinin kanıtını kendi gözleriyle görüyor. (Milliyet)