Ana sayfa Dizi Haberleri Sizce de bir tuhaflık yok muydu? Sadakatsiz dizisindeki idrar ve hamilelik testi garipliği!

Sizce de bir tuhaflık yok muydu? Sadakatsiz dizisindeki idrar ve hamilelik testi garipliği!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarının yeni dizisi Sadakatsiz, geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitlemişti. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrolünde oynadıkları dizi, BBC’nin pek çok ülkede büyük dikkat çeken Doctor Foster uyarlaması bir dizi.

Bir kadının kocasının kendisini aldattığından şüphelenmesi üzerine yaşadıklarının anlatıldığı hikaye, aslında 8 bölümlük bir dizi olarak hazırlanmış. Ancak bizde durum farklı olacak tabii ki. Reyting aldıkça devam edecek olan dizi, dün akşam ekrana gelen 2. bölümüyle de yine büyük dikkat çekti ve hem reytinglerde yüzleri güldürdü hem de sosyal medyada ciddi bir ilgi gördü.

Dizideki oyunculukları başarılı bulan izleyicilerin ne hikayeye, ne de oyunculara bir olumsuz sözü yok. Ancak dün akşamki sahnede yaşanan bazı detayları gerçek hayatla örtüştüremeyen izleyiciler, ister istemez sosyal medyada durumu eleştirmişler.

Sizce de bir tuhaflık yok muydu? Sadakatsiz dizisindeki idrar ve hamilelik testi garipliği! 14

İlgiyle izlenen ve yeni bölümü de merakla beklenen Kanal D’nin dizisine gelen eleştiriler en çok Cansu Dere’nin oynadığı Asya karakterinin genelde evlerde kullanılan ve eczanelerde satılan bir test çubuğu ile hamilelik testi yapmasına geldi.

Hastane ortamında doktorun böyle bir şey yapmasına anlam veremedi izleyiciler. Önceden Derin’in geleceğini bilse hazırlık yaptığı düşünülebilir ama yine de mantıksız bulundu. Üstelik zaten kanını almışken, hemen oracıkta test yapma olayına girmesini izleyiciler tuhaf karşıladı.

Sizce de bir tuhaflık yok muydu? Sadakatsiz dizisindeki idrar ve hamilelik testi garipliği! 15

Derin’in getirdiği idrar örneğini de tiye alan izleyicilerden birinin “fantadır o” yorumu ise gülümsetti. Ancak idrar konusundaki tek tuhaflık bu değildi. Derin’in kutuyu getirip Asya’ya vermesi de bir tuhaftı. Bu tür durumlarda idrar tahlili doktora değil, görevli bölüme, laboratuvara verilir.

Sonuç olarak aceleye getirilmiş bir durumdu sanki! Zira Asya’nın o anda kızın hamile olduğunu öğrenmesi ve Derin’in de karşısında oturması gerekiyordu belki. Sahne kurgusu nedeniyle de mantığa uymasa da hızlandırılmış bir durum yaşadık. Fakat tabii izleyicilerin tek bir hamilelik çubuğu ile yapılan teste güvenip Asya’nın bunu söylemesini de mantıksız bulduklarını eklemek gerek. Kimi izleyiciler “O zaman kan tahlilini beklemeyelim idrar kesinse” yorumunu yapıyorlar.

Her ne kadar kimi mantık hataları olsa da Sadakatsiz dizisi, sezonun dikkat çeken yapımlarından birisi. Neslihan Yeşilyurt’un yönetmenliğini yaptığı dizi, önümüzdeki bölümlerde daha heyecanlı sahnelerle ekrana gelmeye devam edecek. Bu tür eleştiri konusu olan durumlar ise işin cilvesi diyelim…

İşte o çok konuşulan sahne ve gelen yorumlardan bazıları…

Sizce de bir tuhaflık yok muydu? Sadakatsiz dizisindeki idrar ve hamilelik testi garipliği! 16

Sizce de bir tuhaflık yok muydu? Sadakatsiz dizisindeki idrar ve hamilelik testi garipliği! 17

Sizce de bir tuhaflık yok muydu? Sadakatsiz dizisindeki idrar ve hamilelik testi garipliği! 18

Sizce de bir tuhaflık yok muydu? Sadakatsiz dizisindeki idrar ve hamilelik testi garipliği! 19

Sizce de bir tuhaflık yok muydu? Sadakatsiz dizisindeki idrar ve hamilelik testi garipliği! 20

Sizce de bir tuhaflık yok muydu? Sadakatsiz dizisindeki idrar ve hamilelik testi garipliği! 21