Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sokakta hayranlarını Ahsen Eroğlu cesaretlendiriyor!

Sokakta hayranlarını Ahsen Eroğlu cesaretlendiriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Menajerimi Ara dizisinde Dicle karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ahsen Eroğlu, hayranları ile yakın bir iletişim içinde olduğunu söyledi. Dizideki partneri Deniz Can Aktaş ile birlikte Onedio’nun youtube kanalına konuk olan oyuncu, sosyal medyadan gelen soruları yanıtladı.

“Sokakta gezerken hayranlarınız gördüğünüzde dizide Barış’ın yaptığı gibi kaçıyor musunuz” şeklindeki bir soru üzerine, Ahsen Eroğlu şu yanıtı verdi: “O kadar sert değil. Ben mesela, aksine daha sıcak davranıyorum. Hatta ben çağırıyorum ‘bel buraya falan diye’. Gerçekten o iletişim önemli. Seni bu noktaya taşıyan kişiler izleyiciler. Ben her zaman saygı duyma taraftarıyım. Öyle kaçmak bence saygısızlık gibi.”

Dizide canlandırdığı Barış karakterinin hayranlarından kaçmasını onaylamadığını, açıklaması ile ortaya koyan Deniz Can Aktaş, kendisinin sokakta nasıl davrandığına yönelik bilgiler verdi.

Oyuncu, “Kaçmak onun bir üst versiyonu. Bizim çok yaptığımız bir şey değil. Ancak insanın bazen kaçası geliyor ama kaçmıyor gibi bir şey” ifadesini kullandı.

Ahsen Eroğlu, çok temas olduğu zaman bundan rahatsız olduğunu anlattı. Aktaş da pandemi döneminde bu durumun sıkıntı çıkardığını ifade etti.