Ana sayfa Sinema Sol Yanım dizisi final yapan Cansel Elçin, iddialı bir başka projede ortaya çıktı!

Sol Yanım dizisi final yapan Cansel Elçin, iddialı bir başka projede ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Cansel Elçin, 2018 yılında atv’de yayınlanan ‘Ağlama Anne’ dizisinde rol almış ve Birce Akalay ile başrolü paylaşmıştı. Dram türündeki dizi, reytingleri düşük gelince 13. bölümde ekrana veda etmişti. 2018 yılı Aralık ayında final yapan dizinin ardından Cansel Elçin, uzun süredir ekranda yoktu.

Bu sezon ise Star TV’nin büyük iddialarla başlayan dizisi Sol Yanım ile yeniden ekrana dönmüştü. Ancak Sol Yanım dizisi de reytinge yenildi ve 13. bölümüyle Şubat ayında final yaptı.

İki yıllık bir aranın ardından ikinci dizisi ile de hüsran yaşayan Cansel Elçin, bu kez bir başka proje ile gündeme geldi.

Cansel Elçin’in bu kez bir sinema filminde rol alacağı öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter sayfasından verdiği bilgiye göre Elçin, Doğum isimli bağımsız bir filmde rol alıyor.

Gerilim ve bilimkurgu türündeki filmin üçleme olacağı ifade ediliyor. Farklı dizilerde değişik rollerde gördüğümüz oyuncu, bu kez bambaşka bir rolle izleyici karşısına çıkacak.

Alper Altuğ’un yönetmenliğini yaptığı dizinin çekimleri başladı. Cansel Elçin ile başroldeki diğer isim ise Kardelen Hacıoğlu.

Cansel Elçin, filmin çekimlerinin başladığını elinde tuttuğu klaketle verdiği pozla da göstermiş oldu…

Sol Yanım dizisi final yapan Cansel Elçin, iddialı bir başka projede ortaya çıktı! 7