Ana sayfa Dizi Haberleri Tatlı Küçük Yalancılar’dan 6 yıl sonra Deniz Can Aktaş ile Melisa Şenolsun, yeni proje için buluştu!

Tatlı Küçük Yalancılar’dan 6 yıl sonra Deniz Can Aktaş ile Melisa Şenolsun, yeni proje için buluştu!

tarafından ker_def

Menajerimi Ara isimli Star TV dizisinde Barış karakterine hayat vermekte olan Deniz Can Aktaş, dizi dünyasına 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar ile adım atmıştı… Oyuncu Seçkin karakterine hayat vererek dikkatleri çekti. Ardından Hayat Bazen Tatlıdır, Nerdesin Birader, Avlu, Aşk Ağlatır ve son olarak da Menajerimi Ara geldi…

Melisa Şenolsun da aynı Aktaş gibi Tatlı Küçük Yalancılar ile ekran kariyerine adım attı. Şenolsun sonrasında ise Kiralık Aşk, Umuda Kelepçe Vurulmaz, Nefes Nefese, Atiye projelerinde yer aldı.

Melisa Şenolsun’un Menajerimi Ara’ya konuk olmasıyla bir kez daha sette buluşan ikili, şimdi de yeni bir projede yer alarak geçmiş yılları hatırlattı.

6 yılın ardından yeniden kamera karşısına geçen ikili bu sefer bir markanın reklam yüzü olarak, reklam filmi çekimlerinde yer aldı.

Trendyol ile reklam anlaşmasına imza atan iki oyuncu, bahar koleksiyonu için Büyükada’da yapılan çekimde bir araya geldi.

Altı yıl aradan sonra birlikte kamera karşısına geçen ikili 70’lerin modern ve eğlenceli ruhunu günümüzle buluşturdukları imajlarıyla dikkat çektiler.