Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün’ün yeni dizisine yeni katılanlar ile kadro bomba gibi oldu!

Tuba Büyüküstün’ün yeni dizisine yeni katılanlar ile kadro bomba gibi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix platformunda yayınlanacak olan Another Self isimli yeni dizinin hazırlıkları sürüyor. Yakında ekibin sete çıkması bekleniyor. İlk olarak Tuba Büyüküstün ile anlaşma yapılmıştı.

Okul arkadaşı 3 kadının hikayesinin anlatılacağı dizi duygusal boyutu yüksek bir yapım olacak. Arkadaşladan birisinin kansere yakalanması ve sonrasında aralarında geçecek olan etkileşimli bir süreci izleyeceğiz. Farklı bir dizi olması beklenen proje için üst üste yeni gelişmeler yaşanıyor.

Nuran Evren Şilt’in senaryosunu yazdığı dizinin yönetmeni olarak Burcu Alptekin çalışmaları sürdürüyor. Tuba Büyüküstün ile birlikte başrolde buluşan iki kadın oyuncu da belli oldu. Seda Bakan bu isimlerden ilki. Diğer oyuncunun kim olacağı da yeni ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş, Boncuk Yılmaz ile anlaşma yapıldığını duyurdu. Yılmaz, kanser hastası Sevgi karakterini canlandıracak.

Tuba Büyüküstün'ün yeni dizisine yeni katılanlar ile kadro bomba gibi oldu! 4

Boncuk Yılmaz, en son Çukur isimli dizide Saadet karakterine hayat vermişti. Yılmaz, Çukur’daki rol arkadaşıyla da yeni dizide buluşmuş olacak.

Dizinin ekibine yapılan transferler ile bomba gibi bir kadronun kurulduğunu da söylemek yanlış olmayacaktır. Murat Boz ile yapılan anlaşma sürpriz oldu. Ancak Serkan Altunorak, Rıza Kocaoğlu ve Fırat Tanış isimleri de dizinin kadrosunda bulunuyor.

Rıza Kocaoğlu ve Boncuk Yılmaz ikilisi Çukur’dan sonra Another Self dizisinde de bir arada olacak.

Yani çok etkileyici bir hikaye ve çok etkileyici oyunculuklar göreceksiniz. Murat Boz’un nasıl performans sergileyeceği de merak ediliyor.

Tuba Büyüküstün'ün yeni dizisine yeni katılanlar ile kadro bomba gibi oldu! 5

Şarkıcı, “Öldür Beni Sevgilim” isimli sinema filminde Seda Bakan ile başroldeydi. Şimdi bu ikili Netflix dizisinde de bir araya gelmiş oldu.