Ana sayfa Dizi Fragmanları Sol Yanım fragmanı yayınlandı, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

Sol Yanım fragmanı yayınlandı, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

tarafından ker_def

Star TV ekranlarının sevilen dizilerinden Sol Yanım, perşembe akşamları reyting elde etmekte zorlansa da dizinin kemik bir izleyici kitlesi de oluşmaya başladı. Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel ve Emre Bey’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor.

Geçen hafta yılbaşı dolayısı ile yeni bölümü yayınlanmayan dizi, hayranlarını bir hayli özletti. 6. bölümde önemli gelişmeler var. Dizide dengeler değişiyor ve artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Geçirdiği trafik kazasının ardından nihayet iyileşmeye başlayan Burak, Selim ve Serra’nın ilişkisini öğrenince büyük hayal kırıklığı yaşayacak.

Selim’e son derece yakın davranan ve eski dostuyla hiçbir şey yokmuş gibi konuşan Burak, Serra’ya yaptıklarından duyduğu pişmanlığı dile getirecek. Selim, en yakın arkadaşı bildiği Burak’a inanınca Serra’yla ilişkisini anlatmaya yeltenirken; arka planda Biricik’le birlikte hareket eden Burak, bu ihanetin acısını Selim’den sonuna kadar çıkarmaya karar verecek.

‘Sol Yanım’daki ihanetler bununla sınırlı kalmayacak. Biricik’in videosunu gizlice çekip internete yayan arkadaşının ve gizli ortağının kim olduğunu öğrenince seyirci şoke olacak.

Yaşanan büyük kırılmalar ve değişen safların ardından ‘Sol Yanım’da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. İşte dizinin 6. bölümünden dikkat çeken fragman: