Ana sayfa Dizi Haberleri Son 1 yılda Star TV’nin yayından kaldırdığı 10 dizi!

Son 1 yılda Star TV’nin yayından kaldırdığı 10 dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranında reytingler belirleyici oluyor ve dizilerin yayından kaldırılması da bunun bir sonucu… Star TV ekranında büyük bir iddia ile yayın hayatına başlayan Kazara Aşk isimli dizinin de final nedeni reytingler…

Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 12. yeni bölümü 23 Eylül perşembe akşamı yayınlanacak. Gelecek hafta ise 13. bölüm ekrana gelecek ve bu aynı zamanda final olacak.

Eğlenceli bir hikayesi bulunan Kazara Aşk dizisi, Star TV’nin yaz dönemi için yayına aldığı iki yapımdan birisi oldu. Yeni sezonun başlaması ile birlikte reytingleri ciddi şekilde düşen Kazara Aşk için artık yolun sonuna gelindi.

Star TV, 2020 yılının eylül ayından 2021 yılının eylül ayına kadar geçen tam 1 yıllık dönemde 10 dizisini yayından kaldırmış oldu… Star TV’nin yayından kaldırdığı diziler şöyle sıralanıyor:

İyi Günde Kötü Günde, Güvercin, Babil, Sol Yanım, Seni Çok Bekledim, Kağıt Ev, Sefirin Kızı, Akrep, Menajerimi Ara, Kazara Aşk..

Geçen sezondan bu sezona doğru 1 yılda bu kadar çok diziyi yayına alıp, sonra da reytingler nedeniyle yayından kaldırmak durumunda kalan Star TV’nin yeni sezonda farklı bir strateji uygulayacağı da anlaşılıyor.

29 Eylül Perşembe akşamı yayınlanacak olan Kazara Aşk’ın finali ile birlikte Star TV’nin elinde sadece Ada Masalı isimli dizi kalacak. Yeni sezon için yeni diziler hazırlayan kanalın bu sezon daha az sayıda yapım ile yoluna devam edeceğini de belirtelim.

Bu yeni karar aslında Star TV’nin son 1 yılda yaşadıklarını tekrar etmemesi adına dikkat çekici bir karar olarak duruyor.