Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi setindeki beklenmedik kriz çözüldü!

Yasak Elma dizisi setindeki beklenmedik kriz çözüldü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz hafta yaşanan bir olay Yasak Elma dizisinin çekimlerinin aksamasına neden oldu. Dizinin ikinci yönetmeni Oğulcan Eren Akay’ın bir muhabiri darp etmesi ile başlayan olay, Yasak Elma dizisine de yansımıştı.

Medyapım tarafından işten çıkartılan yönetmenin olmaması nedeniyle ikinci çekim ekibi bir süre sahne çekimleri yapamadı. Sette krize neden olan bu olay sonrası yeni bir yönetmen bulundu ve sorun da çözüldü.

Yasak Elma dizisine 4. sezon sonunda veda eden isimlerden birisi de Şafak Pekdemir oldu… Ünlü oyuncu, yeni sezon için Yalancılar ve Mumları isimli diziyi tercih etti. Pekdemir ile yönetmen Oğulcan Eren Akay’ın yasak aşk yaşadıkları görüşmelerinin kameraya alınması ile ortaya çıktı.

Evli olan Akay’ın bu yasak aşkın kamera çekilmesi sonrasında muhabire kafa atması ile birlikte olaylar büyüdü… Medyapım tarafından yönetmen işten çıkartıldı ve dizi çekimleri de bir süre aksadı.

Ece Erdek Koçoğlu’nun yönetmenliğini yaptığı Yasak Elma dizisinin ikinci yönetmeni Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Elif Turgay oldu… Elif Turgay, geçen sezon Menajerimi Ara dizisinde yönetmenlik yapmıştı.